Sise tam bir kumar masasi olmus maalesef. Bunda o kadar degil en azindan.
Asagida fazla marji oldugunu zannetmiyorum onun. Ama yukarida da bir halt olacagi yok.
Sise tam bir kumar masasi olmus maalesef. Bunda o kadar degil en azindan.
Asagida fazla marji oldugunu zannetmiyorum onun. Ama yukarida da bir halt olacagi yok.
KAP Bildirim.
Dil seçimi
Haymana
Bâlâ
Kalecik
Sincan
Hurdacılar (Tenekeciler)
Yapilan açıklama güncelleme mi? -la yoh laa.
Yapilan açıklama düzeltme mi? - yoh töbe.
Ertelenmiş bir açıklama mı? size ne amk.
Alım satim işlemine konu payların toplam nominal tutarı.
Özel durum açıklamamız
Açıklama 14.11.2011 tarihli Nasuhun şişe cam fabrikalarindaki payları son nominal fiyatlı alımlarla burnundan fışkıracak duruma gelmiştir, sabrı da kalmamıştır parası da. Kamuoyuna duyrulur.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Burada sodadan çok şişe muhabbeti dönüyor. Bundan sonraki şişe mesajlarını raporlamaktan başka çare bırakmıyorsunuz.
Soda muhabbetini buyur yap tun mi varSM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Sise topiginde "mezarlik" dedik diye ispitlediniz! Yazmam ben oraya ispitci cikip ozur dilemeden. Pelerin sen miydin yoksa???
Soda iyi kapattı bana göre
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Iyi tamam yazmayalim dogru. Ama babasi cikip 3 milyon lot, 5 milyon lot alinca "Eyooo En buyuk Sise" diyorsunuz!
Yer İmleri