Sayfa 165/269 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Su ortamda endeks salarsa bu basi ceker bence. Sever cunku o tur ortamlari.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende öyle düşünüyorum maalesef. O yüzden de bir gözüm endekste umarım 99 bin bandını geçip ordan yükselişe geçer. Ayrıca bu Anadolu cam neden Trakyaya böyle fark atıyor anlamıyorum. Hatırlıyorum bu hisseyi ilk aldığım zamanlar aralarında neredeyse 70-80 kuruşluk fark vardı Trakya önündeydi. Maalesef sonrasında Trakya hep gerisinde kaldı ki bugünde öyle.

2. Şu değerleme bitmedi mi ya? 3 ay olacak.

3. Herkes burdami bir benmi kaldim teknik flama bayrak formasyon yok .spekli hareket yapti satin ulan acelem var dedi .

4.  Alıntı Originally Posted by Kar payi Yazıyı Oku
    Herkes burdami bir benmi kaldim teknik flama bayrak formasyon yok .spekli hareket yapti satin ulan acelem var dedi .
    Kazanmayageldim ortağım. 3-5 kazanalım o zaman belki gideriz. Gözaltı pazarındaki royalde bile sabır taşı oldum bekledim. 1,06 maliyetli hissem, 0,56 gördü bilançolar gelmedi 1,5yıl bekledim. Sonunda 2li rakamları gördü. Yani diyeceğim o ki, bekleriz.
    Herkes nasibini yer, ama potansiyeline inanıyorum.

21 Nisan 2020 tarihinde Trakya Cam Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,42-3,45 TL fiyat aralığından 439.354 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Trakya Cam Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız %71,79 sınırına ulaşmıştır.

Sevgili ortaklar gunaydin. Guzel gunler mi basliyor nedir

7.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Sevgili ortaklar gunaydin. Guzel gunler mi basliyor nedir

Dostum şirketler elmas ama,botsada yön verenler değerine getirmeyenlerden ötürü hep bşr çekince vardı hakada var,
    Onca hşsse alınıyor,toplanıyor mevcutta beklenti var acabamı artık demiyor insan ama işteyide unutamıyor demeden edemiyor...

Umarım iyi olur güzel olur,

Bşrçok hisse dikkat edersen eski seviyelerine geldi hatta bazıları o zirveleri kırdı geçti ciddi tepkilerde verdiler,

Şişe grubunda başta şişe sonra tarkyada onca mal alınmasına rağmen sedece düşüşün başladığı yere gelebildik,onca alınan malla tralya 4 üstü şişe 6 üstü olmalıydı

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Evet abi. Sise yine zirvesine yaklasti. 50 kademesi kaldi. Ama trakya degeri dusuk olmasina ragmen 1 puana yakin geride. Soda da corona oncesine geldi. Nedense trakyayi olabildigince degersiz tutmaya calistilar. Halada oyle. Goremedigimiz ne var acaba trakyada digerlerine nazaran bu kadar ucuz. Enteresan.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Dostum şirketler elmas ama,botsada yön verenler değerine getirmeyenlerden ötürü hep bşr çekince vardı hakada var,
    Onca hşsse alınıyor,toplanıyor mevcutta beklenti var acabamı artık demiyor insan ama işteyide unutamıyor demeden edemiyor...

Umarım iyi olur güzel olur,

Bşrçok hisse dikkat edersen eski seviyelerine geldi hatta bazıları o zirveleri kırdı geçti ciddi tepkilerde verdiler,

Şişe grubunda başta şişe sonra tarkyada onca mal alınmasına rağmen sedece düşüşün başladığı yere gelebildik,onca alınan malla tralya 4 üstü şişe 6 üstü olmalıydı

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 165/269 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •