Originally Posted by
Garib Yolcu
Degerli paydaşlarim gecen yilki bedellinin buyuk kismina yakin zamanda duzelecegini umarak kardeslerimden altin ve doviz borclanarak katilmak zorunda kalmistim.Malumuniz 150 bin lotla bu bedelliyede yakalandik. ruchanlarin 50 binini 0.24 ten vermek zorunda kaldim. Kalan 100 bin ruchan icin son 2 gun. Sizce hala sakince beklemeliyim yoksa buna da kredi cekip katilmalimiyim kararsiz kaldim. Gorusleriniz icin simdiden tesekkurler.
Çok müşkül durumda olduğunuzun farkındayım ancak size cevap vermek de bir o kadar zor sayın hocam. Geçen Cuma kapanışa yakın aldığım 1.64 maliyetli hisseleri bilsem almazdım. Resmen % 20 den fazla zarar 1 haftada. Ki, Pazartesi'den başlamak suretiyle her gün "ne olur ne olmaz buradan döner" ümidiyle hemen her kademeden 3-5 bin lot aldım. Geldiğimiz nokta ortada. Paramız pul oldu tıpkı sizinki gibi. Bence rüçhan sırasını takip et uygun gördüğün yerden satıp hisseye çevir. Ana hisse de düştüğü için reelde bir zararın yok bedelli nedeniyle onu demek istiyorum. Buradaki kadim yatırımcılar ve ben de dahil herkesin beklentisinin aksine hissenin kendi düştü yani. Hiç kimse para kazanamadı...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri