Genel kurul toplantı tutanaklarını, bilançoları dipnotlarına kadar okusaydınız mutlu olabilirdiniz belki.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul toplantı tutanaklarını, bilançoları dipnotlarına kadar okusaydınız mutlu olabilirdiniz belki.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) Aslında ucuz bir firma ve gelecekte buyuyerek gittiğinin farkındayım enerji dogalgaz ve gayrımenkul açısından degerleme.Tekstil için gelecek fazla vaad etmesede.
Mantık adamıyım.Beyin jimnastiği yapalım.
Patron bugunde satıyor.Tamam maliyeti 1,70- 2 civarıdır.5 milyon lotu gecti garanti üzerinden satışı.
Böyle yıllardır tahtada at kosturan patron endesin uctuguzamanda, hisselerin fk ya bakmadan degerlendiği dönemde, heleki kendi firması arsanda ciddi kar artışı yaşındıgı döenemde, akedaş ve armadasta temettü arttıgı yatırımların bitmek üzere oldugu dönemde hissesini 8 lerden satarmı?????????????
Hayır....
O zaman ne yapıyor başkasına yada başka hesaplara dagıtıyor....
zaten bariz belli mal çıkmak için yukarı sürülür.Bu sürekli aşagı surup eksi gösterip mal çıkıyor.Yani tahtaya ilgiyi düşürüp mal takasına giriyor.
Bu sabahta önce günlükçüler için yuksek açtı kimseye ekmek yok.sonra aşagıdan takas işlemlerini yapıyor.
Peki bu garantideki mal dagıtılıp ne yapılcak.Benim fikrim yukarı sert hareketler yapılıp mal çıkılcak.......
Şu anda hazırlanıyor yavaş yavaş tahta diye düşünüyorum.Maldayım iyiye yoruyorum belki.....
Beklentiler:
12 aylık yuksek blanco ihtimali
bedelsiz sermaye artışı ihtimali
akedaş ve armadastan bu yıl için iyi bir temmetü haberi ihtimali
Dgerlendirmelerde ciddi artış ihtimali
mayısa kadar bekleyebilirsem iyi olacak
Okudum hepsini.cok faydalandim.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birileri yukarı sürmüş, aklına ne esti acaba öyle topladılar ki?
herkes gider kuluçka kalır. şimdilik 12 yaşını doldurup hayırlı evlatlığım olma ünvanını kazandı. bu arada parasever ve mavera gerçekten iyi yorumlar yapıyorlardı.
25 kat artış olmuş 12 yılda,
0,34 ten 8,56 ya kadar,
hiç satmadan beklediniz mi yani? her hissede de bekliyor musunuz?
bu aralar hiç satış yapmama konusunda karar vermeye çalışıyorum aslında,
yani yükseleni satıp düşeni almak istemiyorum, araştırmalarım devam ediyor,tabi karar veremedim,
tecrübelerinizi aktarırsanız seviniriz..
hiç satmadım diyemem. 3 kez sağlam trade ederek maliyetimi eksiye indirdim. en azından bu sene sonuna kadar satmayıda düşünmüyorum. kim bilir belki dahada beklerim,bilanço ve sermaye artış haberlerine göre durum değişebilir. her hissede bu kadar beklemem ama normalde uzuncuyumdur.
Yer İmleri