Alka hareket yapmadan harekete geçemiyor. Halka açıklık oranı çok yüksek ve hisseler toplu değil. Hisse çok ağırlaştı ve günlük trade hissesi oldu artık. Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır.
Bugün şirkete mail attım, gönderilen cevap aşağıdadır. Sodyum sülfat ile ilgili kapasite artırımı bilgisi güncel değildir. Herkese bol kazaçlar.
Yaşar Aydın Kuleli <yasaykul@gmail.com>
09:53 (4 saat önce)
Alıcı: Çağla
Sayın Çağla hanım;
Alkim Kimya A.Ş. şirketinin web sayfasını takip ediyorum, güncel bilgilerinin belli aralıklarda yayınlanmadığına şahit oluyorum. Potasyum Sülfat yatırımı ne zaman bitip üretime ne zaman başlayacak. Sodyum Sülfat kapasite artırımı yatırımı ne zaman bitecek. Bu yatırımlarla ilgili son güncel bilgileri almak istiyorum.Bir de şirket patronlarının bu yatırımlarla ilgili BlombergTV de söyleşi yapmalarını rica ediyorum. Gereğini rica eder saygılar sunarım.
Yaşar Aydın Kuleli
Makina Mühendisi
Alkim Kimya yatırımcısı ve ortağı
Çağla Koçel
11:58 (2 saat önce)
Alıcı: ben
Sayın Yaşar Aydın Kuleli öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Yapımı devam etmekte olan yatırımlarımız hakkında bilgiler, finansal tablolarımız ve faaliyet raporlarımız www.kap.gov.tr Alkim Kimya bölümündeki bildirimlerimizde mevcuttur. Potasyum sülfat tesisinin Temmuz 2021 tarihinde devreye alınması ve Ağustos 2021’de ilk üretimin başlaması hedeflenmektedir. Çayırhan Kapasite Artış Yatırımı ile ilgili Özel Durum Açıklamasının linki aşağıda mevcuttur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913339
Sağlıklı günler dileriz.
Son 16 iş gününde sadece 3 gün küçük yükselişler yapmış 13 gün ise ciddi düşüşler kaydetmiş. Nerde dur diyecek bu iş artık. ALKİM silkelen artık...
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri