Sayfa 165/427 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, her zaman bir şekilde engel çıkıyor, son 1 senede beraber hareket ettiği diğer hisseler 10-20 kat yükselen oldu.
    Bazı arkadaşlar çok çok uygun yerlerden almışlar o nedenle rahat konuşuyorlar. 1 yıl öncesinde alanlar ise diğer hisselerin çok fazla kazandırdığı nedeniyle Alkim hissesinde ana paralarını bile koruyamadılar.

Alka hareket yapmadan harekete geçemiyor. Halka açıklık oranı çok yüksek ve hisseler toplu değil. Hisse çok ağırlaştı ve günlük trade hissesi oldu artık. Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır.

Bugün şirkete mail attım, gönderilen cevap aşağıdadır. Sodyum sülfat ile ilgili kapasite artırımı bilgisi güncel değildir. Herkese bol kazaçlar.

Yaşar Aydın Kuleli <yasaykul@gmail.com>
    09:53 (4 saat önce)
    Alıcı: Çağla

Sayın Çağla hanım;

Alkim Kimya A.Ş. şirketinin web sayfasını takip ediyorum, güncel bilgilerinin belli aralıklarda yayınlanmadığına şahit oluyorum. Potasyum Sülfat yatırımı ne zaman bitip üretime ne zaman başlayacak. Sodyum Sülfat kapasite artırımı yatırımı ne zaman bitecek. Bu yatırımlarla ilgili son güncel bilgileri almak istiyorum.Bir de şirket patronlarının bu yatırımlarla ilgili BlombergTV de söyleşi yapmalarını rica ediyorum. Gereğini rica eder saygılar sunarım.

Yaşar Aydın Kuleli
    Makina Mühendisi
    Alkim Kimya yatırımcısı ve ortağı

Çağla Koçel
    11:58 (2 saat önce)
    Alıcı: ben

Sayın Yaşar Aydın Kuleli öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Yapımı devam etmekte olan yatırımlarımız hakkında bilgiler, finansal tablolarımız ve faaliyet raporlarımız www.kap.gov.tr Alkim Kimya bölümündeki bildirimlerimizde mevcuttur. Potasyum sülfat tesisinin Temmuz 2021 tarihinde devreye alınması ve Ağustos 2021’de ilk üretimin başlaması hedeflenmektedir. Çayırhan Kapasite Artış Yatırımı ile ilgili Özel Durum Açıklamasının linki aşağıda mevcuttur.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913339

Sağlıklı günler dileriz.

4.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Bugün şirkete mail attım, gönderilen cevap aşağıdadır. Sodyum sülfat ile ilgili kapasite artırımı bilgisi güncel değildir. Herkese bol kazaçlar.

Yaşar Aydın Kuleli <yasaykul@gmail.com>
    09:53 (4 saat önce)
    Alıcı: Çağla

Sayın Çağla hanım;

Alkim Kimya A.Ş. şirketinin web sayfasını takip ediyorum, güncel bilgilerinin belli aralıklarda yayınlanmadığına şahit oluyorum. Potasyum Sülfat yatırımı ne zaman bitip üretime ne zaman başlayacak. Sodyum Sülfat kapasite artırımı yatırımı ne zaman bitecek. Bu yatırımlarla ilgili son güncel bilgileri almak istiyorum.Bir de şirket patronlarının bu yatırımlarla ilgili BlombergTV de söyleşi yapmalarını rica ediyorum. Gereğini rica eder saygılar sunarım.

Yaşar Aydın Kuleli
    Makina Mühendisi
    Alkim Kimya yatırımcısı ve ortağı

Çağla Koçel
    11:58 (2 saat önce)
    Alıcı: ben

Sayın Yaşar Aydın Kuleli öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Yapımı devam etmekte olan yatırımlarımız hakkında bilgiler, finansal tablolarımız ve faaliyet raporlarımız www.kap.gov.tr Alkim Kimya bölümündeki bildirimlerimizde mevcuttur. Potasyum sülfat tesisinin Temmuz 2021 tarihinde devreye alınması ve Ağustos 2021’de ilk üretimin başlaması hedeflenmektedir. Çayırhan Kapasite Artış Yatırımı ile ilgili Özel Durum Açıklamasının linki aşağıda mevcuttur.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913339

Sağlıklı günler dileriz.
    Paylaşımınız için çok teşekkür ederim!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, her zaman bir şekilde engel çıkıyor, son 1 senede beraber hareket ettiği diğer hisseler 10-20 kat yükselen oldu.
    gitmemesi için sebep yok sadece çok adi spegi var..ky biliyor alkimin degerini satmiyor..burada kisasa kisas mantigi ile bakmak lazim...spekte bekleyerek para kazanamiyor..milyonlari olan dusunsun...

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Benim adıma yılginlik yok,
    neden yilgin olayim ki ,
    Hissemi alirken P.S. yatirimi yapacak diye aladim 4 senedir de tasirim ve karar alindi ve yapiyorlar.
    bu bilancoya yansiyacak , sonra kapasite attirimi gelecek
    burda voliyi 3 günde vurayim diyenlerde bıkkınlık var coğu gitti zaten kalanda bir kac kisi oda yakinda gider
    Kimleri göndermedik ki )
    daha ben gelmedim...gelsemde etkisiz eleman olarak gelecegim gorunuyor...girtlaga kadar hisse icindeyim...son kursunumu alkim ve sodsn arasinda kullanacagim....alkim daha saglam sodsn sermaye az sert hareketler yapiyor...bakalim biraz kararsizim...

7. Son 16 iş gününde sadece 3 gün küçük yükselişler yapmış 13 gün ise ciddi düşüşler kaydetmiş. Nerde dur diyecek bu iş artık. ALKİM silkelen artık...

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    daha ben gelmedim...gelsemde etkisiz eleman olarak gelecegim gorunuyor...girtlaga kadar hisse icindeyim...son kursunumu alkim ve sodsn arasinda kullanacagim....alkim daha saglam sodsn sermaye az sert hareketler yapiyor...bakalim biraz kararsizim...
    Sodsn yorum yapmiyorum
    Alkim zamani gelince yapar hareketini daha öncede yazdim
    bir gün %8 yapar bir gün %5 haftasina %7 bi bakmissin hisse gitmis...
    icinde bulunani tasir gider..
    hisselerinde bol kazanc
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 165/427 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz