-
-
-
Moldova'da da patlamalar olmus. Aynen Donbas'taki gibi pro-Teroristler Ukraklar yapti diyor.
Bu krazeeeeee dunyanin icine etmeden gitmeyecek.
-
The war in Ukraine is set to cause the "largest commodity shock" since the 1970s, the World Bank has warned.
-
Commie'nin gazina Arabin petrolune bu kadar yuz verirseniz dunyanin gelecegi yer burasiydi.
Bu yilanlarin hepsinin basini kucukken kesmek lazimdi.
Globallesme geyigi ile palazlanmasina sebep oldular insanliga hicbir faydasi olmayan yilanlarin.
-
Erdoğan: "Bir zatla (Osman Kavala) ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu, Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. Bizler 5 milyon civarında fidan, ağaç dikerek bunu yaptık"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: "(Pençe Kilit Operasyonu) Kuzey Irak'ta şu anda yapmış olduğumuz harekatta 5 şehidimiz oldu ama 60 civarında teröristi etkisiz hale getirdik, öldürdük."
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri