Sayfa 165/1069 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Çek bizim elimizdede biz bir türlü bozduramıyoruz neden acaba bu soruyu hep sordum kendime iyi de biz kimi bekliyoruz.
    çbs satış pazarlamayı alacak arap zengin para babasımı bekliyoruz açaba pırıl pırıl tosuncuk hemde öz ve öz çbs boya ve printaşın birlikte kurduğu tosuncuğumuz.

2. umarım bunuda satıp yemezler bir bududa bizlere yeter.pek güvenim yok ama çıkışa giden son şanş diye komple teori kuruyorum.

3. Patron spkya bir sürü iş çıkardı bence tosuncukların küpelerinden bakanlık parada almıycakmış. Bakalım kaç tane tosunun satışını onaylıyacak araplar temiz tosuncuk ister.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Patron spkya bir sürü iş çıkardı bence tosuncukların küpelerinden bakanlık parada almıycakmış. Bakalım kaç tane tosunun satışını onaylıyacak araplar temiz tosuncuk ister.
    bizimki de temiz zaten kıbrısın yaylalarında otluyor .kovboylarıda sağlam espiri yapıyorum sakın ciddiye almayın huniyi deniyorum.açılışa hazır olsun .bir nevi emniyet kemeri

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    umarım bunuda satıp yemezler bir bududa bizlere yeter.pek güvenim yok ama çıkışa giden son şanş diye komple teori kuruyorum.
    Yok artık derim böylede yenmezki böylede yutulmazki zeytin küfesi gibi olur arabaya binemezler sonra yedikleri kadarınıda canan karataya verirler iyileşmek için.

6. Yok ciddiyeti kaçırdık ya huniye hazırlık yapalım artık.

7. Önceden karatay onu yemeyin bunu yemeyin can boğazdan gelmez boğazdan gider diyordu. işler kesat herhalde baktı millet hastalanmıyor. Şimdide tereyağ yiyin kuyruk yağı yiyin hatta zeytin yağı yemeyin için diyor.dedi kodu olmasın ama oda paranın nerde olduğunu anladı ticare başlamış diyorlar.

8. Yani diyom bizim tosunlar için bir müşteri buldukmu acaba nedersin.

Sayfa 165/1069 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •