Sayfa 1654/2369 İlkİlk ... 6541154155416041644165216531654165516561664170417542154 ... SonSon
Arama sonucu : 18946 madde; 13,225 - 13,232 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. War Monitor
    @WarMonitors
    ·
    8d
    ⚡️Hamas: “In response to the continued massacres and bombing of civilian homes...the Al-Quds Brigades now direct a major missile strike with 130 missiles towards Jerusalem, Ahdod, Beersheba, Ashkelon, Netivot, and Sderot.”
    @erefefik

2. War Monitor
    @WarMonitors
    ⚡️Explosions heard in occupied west Jerusalem.
    Ahaaa...Batı Kudüs'ü de vurdular.
    @erefefik

3. SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    Rusya ve Kırgızistan'dan hava savunmada kritik adım!

- Kırgızistan parlamentosu Çarşamba günü, Rusya ile ortak bir hava savunma sistemi ağı kurulmasına yönelik anlaşmayı onayladı.

- Anlaşma, Kırgızistan'daki Kant Rus askeri üssünde beş hektarlık (12 dönüm) bir arazinin ortak program için kullanılmasını öngörüyor.

Detaylar: https://savunmasanayist.com/rusya-ve...a-kritik-adim/
    Önemli haber...
    @erefefik

4. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    15d
    🇹🇷Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan,

🇺🇸ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell ile görüştü.
    @erefefik

5. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ➖ Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas:

(İsrail-Filistin çatışması)

"İşgalin sona erdirilmesi ve barışın sağlanması için siyasi eyleme geçilmesi gerekiyor.

Her iki tarafta da sivillerin öldürülmesi ya da istismar edilmesiyle ilgili uygulamaları reddediyoruz."
    Bu açıklamayı Turkiye yapabilir. Batı Seria'nın basindaki adam yapamaz. Israli saldirilari durmazsa, "Yahudi yerlesimcilere saldiririz" demesi lazim.
    Oturamaz koltuğunda. Azeri-Ermeni savaşinda Ermenileri destekledi.
    @erefefik

6. Barış Soydan
    @barissoydan
    İkili kur altında hortladı. Altın ithalatını azaltmak için getirilen kota Kapalıçarşı ile bankalararası piyasa arasında büyük bir marj oluşmasına yol açtı. Gram altını Kapalıçarşı'da 1746 TL'ye satmak mümkünken bankalar arası piyasada 1667 TL.
    BardağınBoşTarafı
    @multidengesiz
    ·
    5s
    Müşteriler özel bankalara yatırmış olduğu külçe altını geri istediğinde 50 bin tl nakit talebinde bulunuyorlar.Benim verdiğim fiziki altını geri istemenin bedeli 50 bin tl
    Özgür Erdem
    @blenterdemli6
    ·
    22s
    Bankada digital olarak altın diye satılan şey sayılardan ibaret uydurulmuş varlıklar.Altın gümüş v.b varlıkların elle tutulup gözle görülmesi dünyanın bu gidişatından sonra çok daha kıymetli olacaktır.İsrail gerilimi tırmandırılırsa şuan ki banka-piyasa makası 2 katına çıkabilir
    Aynen Johny Waynen
    @indiemusicever
    ·
    14s
    Zamaninda saklamasi kolay diye ciddi miktarda altini fiziki ile neredeyse ayni fiyata bankadan aldim. Simdi ihtiyac nedeniyle hepsini satmak zorundayim ve fizikiye gore yuzlerce bin lira ucuza satacagim. Guzel bir kazik yemis oldum. Kimseye banka altini onermiyorum
    ...............................
    @erefefik

7. Mete Sohtaoğlu
    @metesohtaoglu
    Iranian militias operating in eastern Syria opened voluntary registration offices
    in the city of Deir ez-Zor and the villages of Hatla, Marat to recruit fighters to be sent to Lebanon against Israel.
    Hezbollah is recalling some of its fighters deployed in eastern Syria.-Sources
    @erefefik

8. İsrail Ordu Sözcüsü:

“Önümüzdeki günlerde Suriye'yi çok daha sert şekilde vurmaya devam edeceğiz.”
    @erefefik

Sayfa 1654/2369 İlkİlk ... 6541154155416041644165216531654165516561664170417542154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •