Olay öyle olsa tamam da. İş başka...
İşin içinde ya manipülasyon varsa?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski forma baktım burada yazılanlardan sonra.....galiba arog nick li şu an tam hatırlamıyorum ama,,,onun m.d. olduğu söylendi...o dönemde şahit olmadığımdan kesindir diyemem ama,,,şirketi bir büyük holdinge sattırmış,,,kaynağıda oradan geçen bir temizlik işçisi imiş....yoldan geçen temizlik işcisinin sözüne inanarak hisse alanlar olduysa alanlar kaybetmeyi hak etmişlerdir.
Murat muhtemelen evli biridir....acil paraya ihtiyacı olmuştur,,,bir miktar yukardan satmak için yaptırmıştır bir hareket...o kadar olur yaaa....alım yapan keklerin hiç mi suçu yok ohaber üzerine
Mesut bey kardeşim diyeceğim o ki burada yazan herkes 2 kişi dışında,fabrikanın internetteki fotoğrafına aşık olarak,bilançolardaki muazzam karları görerekhissenin 35.000 li rakamları gördüğünü gördüğümüzden,iso da ilk 500 de oluşumlara inanmaya kendimizi zorladığımızdan burda yolunduk...yani ava giderken avlandık,,,dut kurusuyla keklik avlıyacaktık,,,avlandık gerçekleri görmek istemedik,eski bakanlardan kürşat tüzmen burayı terketti,cihan sütşurup 0.50 kuruşa kadar elindeki malları bastı,,,hisse almaya çalışıyorlar dedik,müjdat elinde kalan 2 milyon lotu verdi,,,kendi adamlarına veriyor dedik....EEEE BİZE İYİ OLDU....slmlar
dediğim 2 kişi ise,,,aslında onlarda bizlerden farkı yok ama son tahlilde her şeyi biliyoruz havasındalar,,,eh onlar da bize karşı öyle tatmin oluyorlar....napsın arkadaşlarımız...
Onu bırak hisse 10 liraya çıksaydı yine alırdım. Emin ol sen de alırdın. Niye 10 liraya çıkarmadılar ki sonradan?
çıkarırlardı tabikii,,,demek gene de insanlık varmış adamlarda....slmlar
İnsaf etmişler yine...
Bu arada Murat Doğan'ı veya herhangi birisini ben de şikayet etmedim...
Son zamanlarda ibini dibini kurcalamadan forumda ciddi alıcı olarak yazıyordu sanki...
Yer İmleri