Sayfa 166/639 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    umarım..yetiştiremezlerse sıkıntı büyük zira..ama yetiştirmişlerdir belkide haberimiz yoktur
    Geçen sene 2 Mayıs'a uzatılmıştı.Bu sene referandum nedeniyle her türlü uzatma gelir.Geçen seneki sirkülere ulaşabileceğiniz link:

http://www.gib.gov.tr/node/110746
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde 130 bin adet daha hisse aldım,maliyet düşürmek için mecburum ama şu aşamada kimseye de maliyet düşürün gibi bir telkinde bulunamam,risk durumunu biliyorsunuz.Genel kurulun yapılmasını değil,genel kurul gündem maddelerinin ilan edileceği "Toplantı Çağrısı"nı bekliyorum.
    hocam siz bu kadar alım yaparak destek oluyorsunuz..
    ona rağmen yaprak kımıldamıyor...
    hep gözü aşağı bakıyor kağıtın...
    kafayı yicem..
    hiç mi toparlanmaz..hiç mi durumu düzeltemez bir şirket...
    arkasında siyasi destek var,ziraat bankası sayesinde bankalara olan borçlar yapılandırıldı...
    neden bir türlü toparlanmıyor...
    siz şirket yönetimi ya da denetim firması ile görüşebildiniz mi gelişmeler hakkında...

3. bu sene de en fazla 2 mayısa uzar, sonrası tufan ...olumlu olumsuzz

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde 130 bin adet daha hisse aldım,maliyet düşürmek için mecburum ama şu aşamada kimseye de maliyet düşürün gibi bir telkinde bulunamam,risk durumunu biliyorsunuz.Genel kurulun yapılmasını değil,genel kurul gündem maddelerinin ilan edileceği "Toplantı Çağrısı"nı bekliyorum.
    Hocam bende devamli alimdayim... Ayni amaçla alabildigim kadar alıyor ve almaya devam edeceğim.... Peki bu kağıdı alan biz isek satan kim ? Hemde bu fiyatlardan...

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hocam bende devamli alimdayim... Ayni amaçla alabildigim kadar alıyor ve almaya devam edeceğim.... Peki bu kağıdı alan biz isek satan kim ? Hemde bu fiyatlardan...
    sizce kimm..benim aklımda biri var ama..o ise sonuç kötü olur hepimiz içinn

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hocam siz bu kadar alım yaparak destek oluyorsunuz..
    ona rağmen yaprak kımıldamıyor...
    hep gözü aşağı bakıyor kağıtın...
    kafayı yicem..
    hiç mi toparlanmaz..hiç mi durumu düzeltemez bir şirket...
    arkasında siyasi destek var,ziraat bankası sayesinde bankalara olan borçlar yapılandırıldı...
    neden bir türlü toparlanmıyor...
    siz şirket yönetimi ya da denetim firması ile görüşebildiniz mi gelişmeler hakkında...
    Özel bir üniversitedeki GMY arkadaşım(bir dönem PWC'deydi) Adnan Akan'la görüştü.Alacak 18 ay olarak önceden öngörülüyordu,bu nedenle UV'de gösterildi ve vadenin kapsamlı sunumu zamanında bankalara yapıldı diye söylemiş.Bankalara o dönemde nasıl bir taahhüt verdilerse,alacağın dönmemesi durumunda yeni bir icra dalgası bile doğabilir duruma göre.Takvimin sonuna gelmişiz gibi görünüyor.Muhtemelen herkes için bu son dört hafta karar niteliğinde olacak.
    Nûn

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Özel bir üniversitedeki GMY arkadaşım(bir dönem PWC'deydi) Adnan Akan'la görüştü.Alacak 18 ay olarak önceden öngörülüyordu,bu nedenle UV'de gösterildi ve vadenin kapsamlı sunumu zamanında bankalara yapıldı diye söylemiş.Bankalara o dönemde nasıl bir taahhüt verdilerse,alacağın dönmemesi durumunda yeni bir icra dalgası bile doğabilir duruma göre.Takvimin sonuna gelmişiz gibi görünüyor.Muhtemelen herkes için bu son dört hafta karar niteliğinde olacak.
    peki bankalar icra yoluna gitse hangi mal varlıklarından tahsilatı yapabilir..
    bu adamların demek ki icra ya da yeniden yapılanma için sundukları bir plan veya mal varlıkları mevcut..
    yanlış mı düşünüyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    sizce kimm..benim aklımda biri var ama..o ise sonuç kötü olur hepimiz içinn
    Satışlar çok parçalı,KY'den çıkıp KY'ye gidiyor bence.
    Nûn

Sayfa 166/639 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •