Sayfa 166/928 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak ben tekniğe bakmadan yazayım yarin bu hisse 4,35 altını değer ama kacta kapatır bilmem, bu hissede alim olmaya gerek yok, tecrübeyle sabittir. Ytd . Kendi tecrübemdir.
    ortak dow jons 2 haftadır göçüyor...sanki dün göçmüş gibi yayın yapıyor ekonomi kanalları...dün göçtü ama ben normal bir düşüş olarak görüyorum her ne kadar oran olarak büyük olsada.....dünya ekonomileri düzelirken borsa düşüyorsa bence bu düzeltme olarak kalır...dow jons un 20000 lere dayanması bizim 90000 lere dayanmamız normal....gubrf bu durumda ne yapar dersen dediğin gibi alim olmaya gerek yok ama...bizimde fazla olumsuz fiyatlanacak durumumuz kaldı mı ki diyede düşünmek lazım.....hep istediğim borsalara ayak uyduramadık çıkarken düşerken bari bir haber gelse de ayrışsak.....bu şekilde telafi ederiz....gubrf ninde 4 tl ye kadar düzeltmesi normal...dow jons geçen haftada düşmüştü sert gubrf ayak uydurmadı....ytd

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak dow jons 2 haftadır göçüyor...sanki dün göçmüş gibi yayın yapıyor ekonomi kanalları...dün göçtü ama ben normal bir düşüş olarak görüyorum her ne kadar oran olarak büyük olsada.....dünya ekonomileri düzelirken borsa düşüyorsa bence bu düzeltme olarak kalır...dow jons un 20000 lere dayanması bizim 90000 lere dayanmamız normal....gubrf bu durumda ne yapar dersen dediğin gibi alim olmaya gerek yok ama...bizimde fazla olumsuz fiyatlanacak durumumuz kaldı mı ki diyede düşünmek lazım.....hep istediğim borsalara ayak uyduramadık çıkarken düşerken bari bir haber gelse de ayrışsak.....bu şekilde telafi ederiz....gubrf ninde 4 tl ye kadar düzeltmesi normal...dow jons geçen haftada düşmüştü sert gubrf ayak uydurmadı....ytd
    MSCI TURKEY -3 tü dün, büyük ihtimal bunun yansıması olacaktır.

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    MSCI TURKEY -3 tü dün, büyük ihtimal bunun yansıması olacaktır.

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    geçen hafta % 4 düşen bir dow jons var....bizim endeks güçlü duruyor dow jonsa göre.....gubrf de endekse göre güçlü duruyor umarım içine vermez....mutlaka bir geri çekilme olacaktır ama oran önemli....şuan döviz düşüşte....endeksin açılmasını beklemiyordur herhalde.....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak dow jons 2 haftadır göçüyor...sanki dün göçmüş gibi yayın yapıyor ekonomi kanalları...dün göçtü ama ben normal bir düşüş olarak görüyorum her ne kadar oran olarak büyük olsada.....dünya ekonomileri düzelirken borsa düşüyorsa bence bu düzeltme olarak kalır...dow jons un 20000 lere dayanması bizim 90000 lere dayanmamız normal....
    Ne iki haftadır göçmesi ortak..Vadeliler 3 ay da yaptığını 3 günde (bugünü de sayarsak) geri vermiş..

Güney Amerika dan Asya ya her yer kan kırmızı... Bugün olacak düşüşte, ayakta kalacak hisse saysı bir elin beş parmağını geçmez...

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5. dow jons geçen hafta düşüşle kapattı....bu hafta 2.hafta.....dün fed başkanı değişti karşılama yaptı dow jons....ekonomide panik yaratacak durum yok....

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak ben tekniğe bakmadan yazayım yarin bu hisse 4,35 altını değer ama kacta kapatır bilmem, bu hissede alim olmaya gerek yok, tecrübeyle sabittir. Ytd . Kendi tecrübemdir.
    ortak takozu sen mi koydun helal sana....

7. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. 15.01.2018 de İbrahim Yumaklı'nın açıklamaları.

İbrahim yumaklı'nın yatırımcısına 5,50 den attığı kazığı ve soluğu 3,50 den aldığımız grafiği daha önceden defalarca paylaştım.
    Yatırımcısı gözünde değeri sıfır olan Ceo'muz aşağıdaki verdiği demeçte aklına yatırımcısı da gelmiş olmalı ki araya bir iki cümle sıkıştırmış.
    Bakalım dediği gibi o kadar yapılan ciro 2017 bilançosunda ne kadar kar getirecek göreceğiz.
    Yada 5,50 kazığı gibi ikinci bir kazık mı geliyor.

GÜBRETAŞâ€™ın geçen senenin başında belirlediği operasyonel bütçe hedeflerinin üzerinde bir performansla yılı tamamladığını belirten Genel Müdür İbrahim Yumaklı, “2017’de Türkiye tarafında 591 bin ton olarak bütçelediğimiz katı gübre üretim hedefini yaklaşık yüzde 16 aşarak 683 bin ton üretimle tamamladık.Katı gübre satışlarında ise,66 yıllık şirket tarihinin en yüksek satış rakamına ulaşarak rekor kırdık ve 2017 yılını bütçemizin yaklaşık yüzde 6 üzerinde, 1 milyon 946 bin ton ile kapattık. 2017 aynı zamanda yine şirket tarihinin en fazla günlük üretim ve sevkiyat rekorlarının kırıldığı bir yıl oldu. Tüm bunlar elbette bilanço performansımıza yansıyacaktır†dedi.

Genel Müdür Yumaklı yatırımlar konusunda, “Sektör liderliğimizi güçlendiren ve çevre dostu üretimi de önceleyen bu yatırımlar sayesinde, üretim çeşitliği ve maliyet avantajlarımızı artırıyoruz. Tamamlanan ve tamamlanacak yatırımlarla hedefimiz, bir yandan çiftçiye ve tarıma fayda sağlarken, bir yandan istihdam ve işgücü üretmek, diğer yandan da satış kârlılığı artışıyla yatırımcımız için de katma değer sunabilmektir.

Sayfa 166/928 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •