Sayfa 166/623 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1. Arkadaşlar ben kafamda bir senaryo olusturdum ne kadar dogrudur bilmem ama sizinle paylaşmak istedim . Bence bu spek mpek hikaye millet ihlgm bedellilerine yöneldi doğal olarak ihlas ve ihlasev aletleri hisselerini satarak ihlgm ye yöneldi şimdi ellerinde fazla sayısa ihlgm var . Bu hisse yukarı doyupta durulduğunda kar edipo satış yapanlar tekrar ihlas ve ev aletlerine yönelecek kısa bir süre sonra ihlas ve ev aletlerini tavan görebiliriz bir şartla endeks aşağıya paldır kuldur inmezse çunku bana göre endeks yüksek ve 109.000 de çok zorlanıyor dikkat etmek lazım ama endeks buıralarda durursa veya yukarı yürürse ihlgm yi satanların tek adresi ihlas ev aletleri ve birazda kristal olacak kristal de enteresan çünkü dünyanın ihalesini kazandı 4.50 den 1.80 inmiş durumda ve 2018 ilk üç ayı fabrika dolu bu kağıda da yönelebilirler . Bu anlattıklarım kesinlikle beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir . En iyisini siz bilirsiniz bizimki sadece tahmin

2. Haa bak şimdi iş değişti bu gelen ihlgm haberi ile yeterince alım gelmedimi bedelliye acaba o zaman işler değişebilir bu gelen haberi okuyup yorumlaya bilen varmı

Hayret ihglm düştü bizimki düşmedi

ZTE BV0730 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Düşmez arkadaş ordan çıkanlar bizim buuraya

Yooo yine ilk sırayı alıyo

6. Iheva en geride, 53 alti aciga satislarini toplamaya calisiyor anlasilan...yeterince topladiysan basla harekete spek...nedir bu baski ihlas ve ihevada...ytd

7. spek efendi (mesaji okuyosun) ihglm de daha bosaltamadin mi mali? Iheva ya da yuklen artik...ytd

Alıntı Originally Posted by mamoste85 Yazıyı Oku
    spek efendi (mesaji okuyosun) ihglm de daha bosaltamadin mi mali? Iheva ya da yuklen artik...ytd
    Spek efendi uyuyo ytd

Sayfa 166/623 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •