Sayfa 166/985 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Bu benim analizim ve görüşüm. Bana sorulduğu için cevapladım sadece. Sizin analiziniz farklı olabilir. Saygı duyarım.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

2. benim de nacizane çalışmam budur...olaya bir de haftalık bazda bakıldığında ortaya çok ilginç bir görüntü çıkıyor...

ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bu teknik çalışmadan ortaya şu sonuçları çıkarıyorum...

1- hisse 20 lik emayı hep referans almış....burayı hep destek olarak kullanmış...bu desteği kırıldığında hep aşağıdaki bolingerin alt sınırlarına kadar inmek istemiş...indikten sonra tekrardan 20 lik emayı hedeflemiş...emayı yukarı kesince de bu seferlik yukarıdaki bolinger üst sınırını hedeflemiş...

şu anda bu ema seviyesi 1,14 seviyelerinde...bolingerin üst sınırı halihazırda 1,50 seviyelerinde görünüyor...

2- hacim çok düşmüştür ve bir çeşit dip yapmış veya yapmak üzeredir...

3- volume de yine diplerdedir..

4-rsi de 0 referans çizgisine ulaşmıştır...yani buda dip yapmıştır...

5- macd diplerdedir ve yavaş yavaş açısını kapatarak fiyatı yukarı kesme eğilimine girmiştir...

kısacası teknik göstergeler hissenin dip yaptığını ve yavaş yavaş yukarı yönde çıkmaya hazırlandığını gösteriyor...

benim bu teknikten gördüklerim bunlardır...tabi bunları yazarken bu hisseyi alın anlamında söylemiyorum...ben de merakımdan bir tekniğe bakayım dedim...normalde çıkma potansiyeli olmayan hisselerde ve kaliteli olmayan hisselerin topiklerinde yorum yapmam....işte o yüzden de bu yorumumu görüp de aha bu hisseyi alayım diye düşünmeyin..ben sadece bir çalışma yaptım o kadar...ben herkese başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu teknik çalışmadan ortaya şu sonuçları çıkarıyorum...

1- hisse 20 lik emayı hep referans almış....burayı hep destek olarak kullanmış...bu desteği kırıldığında hep aşağıdaki bolingerin alt sınırlarına kadar inmek istemiş...indikten sonra tekrardan 20 lik emayı hedeflemiş...emayı yukarı kesince de bu seferlik yukarıdaki bolinger üst sınırını hedeflemiş...

şu anda bu ema seviyesi 1,14 seviyelerinde...bolingerin üst sınırı halihazırda 1,50 seviyelerinde görünüyor...

2- hacim çok düşmüştür ve bir çeşit dip yapmış veya yapmak üzeredir...

3- volume de yine diplerdedir..

4-rsi de 0 referans çizgisine ulaşmıştır...yani buda dip yapmıştır...

5- macd diplerdedir ve yavaş yavaş açısını kapatarak fiyatı yukarı kesme eğilimine girmiştir...

kısacası teknik göstergeler hissenin dip yaptığını ve yavaş yavaş yukarı yönde çıkmaya hazırlandığını gösteriyor...

benim bu teknikten gördüklerim bunlardır...tabi bunları yazarken bu hisseyi alın anlamında söylemiyorum...ben de merakımdan bir tekniğe bakayım dedim...normalde çıkma potansiyeli olmayan hisselerde ve kaliteli olmayan hisselerin topiklerinde yorum yapmam....işte o yüzden de bu yorumumu görüp de aha bu hisseyi alayım diye düşünmeyin..ben sadece bir çalışma yaptım o kadar...ben herkese başarılar diliyorum..
    aynı fikirdeyim.bu nedenle kırımlıya bekle dedim.hissede dip oluşumu tamamlandı.yön yukarıdır.üstüne üstlük fonlar mal almaya devam.16 milyon lot oldu

5.  Alıntı Originally Posted by osma Yazıyı Oku
    aynı fikirdeyim.bu nedenle kırımlıya bekle dedim.hissede dip oluşumu tamamlandı.yön yukarıdır.üstüne üstlük fonlar mal almaya devam.16 milyon lot oldu
    bende senin ile aynı fikirde olacağımı söyleyecektim ama sen benden daha hızlı çıktın...haftalarca düşen bir hisseye günlük bazda bakmak yanlıştır...ama her yatırımcının her hisseyi doğru analiz etmesi çok zordur...herkesin yanılma payı vardır...sayın kırımlının geçmiş yorumlarını da okumuştum...çok kaliteli bir arkadaştır ama son teknik yorumuna bende katılmıyorum...

şu anda hisseyi yakından takip ediyorum...bu gün endeks eksili olmasına rağmen hissenin artılı olması ve çıkma isteği bizim düşüncemizin gerçekleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor...

6. bu arada son gelen kap haberinde rusyadaki bir iştirakinin satılması ve böylece bir kamburdan kurtulmuş olması hürriyetin yavaş yavaş satışa hazır hale getirilmesine yönelik bir uygulama olarak görüyorum...geçmişte hürriyetin satılmasının gündeme getirildiğini hatırlıyorum şu ana kadar yapılan uygulamalar sanki buna yönelik adımlar olarak bana görünüyor....artık gerçekten de satılır mı satılmaz mı bilemem...ama bana bu yönde işaretler veriyor...satılırsa hisse nerelere gider onu da bilmiyorum...çünkü bu hissenin temeline bakmış değilim...

bu hissede bende kendi düşüncelerimi dile getirdim dostlar...lütfen bunu al olarak algılamayın....zaman zaman temeli ve tekniği göz ardı ederek bazı topiklerde yazıyorum...bu gün yazdıklarım da bu manadadır...

7. haftalık teknik verilere tekrardan baktım artık bazı göstergeler başlarını yukarı kaldırmışlar...yavaş yavaş çıkış işaretleri oluşuyor...artık hayırlısı olsun diyorum...umarım bu hissede zararı olan dostlar en kısa sürede kara geçerler....

8. yılı güzel yerlerden kapatacak

Sayfa 166/985 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •