Sayfa 166/1027 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi yarın ne olur bilmiyorumda.

şu yukarıdaki borçlar.. özelikle gyo lar

sittin sene o borçlar ödenemez.

ilk ikisini bile toplasan mb nın "net döviz rezervi" ediyor.
    gyo borcu derken ne kastediliyor?

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    gyo borcu derken ne kastediliyor?
    Torunlar gyo, sngyo, kiler gyo vesaire..

3.  Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Daha önce kavgaci yapisindan dolayi chp basina yakistiramamistim. Fakat chpnin basina adayim dedigi andan itibaren hic gormedigimiz bir İnce daha varmis. O hircinliginin yaninda daha da onemlisi yapiciligi var.

Bahsettigi şeyler su 16 yilda yapilsaydi konumuz inanin suan Dolarda Yukselis Kacinilmaz degildi.

İnce seçilirse dediklerini umarim yapar.
    O bahsettikleri yapılsaydı full dolarda iken browserımda golden visa fiyatlarını inceliyor olmaz; birikimlerim komple Türk Lirası'nda, evli ve çocuklu olurdum şu an.

Mahkeme ile Halkbank dava sonucu suçluluğu ispatlandı...Anlaşma yoluna en baştan gitselerdi 2-3 gayme ile iş biterdi... Şahsi kanaatim 8 kağıt halka diğerlerine de 5-6 gayme yazdılarmı al sana 15 gayme........Bence seçimden önce bu ceza kesilecek........Erken seçimin nedeni de buydu......En son para alabilecekleri daha doğrusu dertlerini anlatabilecekleri yer olan Londra da adamlara kafa tutulunca artık atış serbet modundayız diye düşünüyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Mahkeme ile Halkbank dava sonucu suçluluğu ispatlandı...Anlaşma yoluna en baştan gitselerdi 2-3 gayme ile iş biterdi... Şahsi kanaatim 8 kağıt halka diğerlerine de 5-6 gayme yazdılarmı al sana 15 gayme........Bence seçimden önce bu ceza kesilecek........Erken seçimin nedeni de buydu......En son para alabilecekleri daha doğrusu dertlerini anlatabilecekleri yer olan Londra da adamlara kafa tutulunca artık atış serbet modundayız diye düşünüyorum...
    bir habere göre (ses kaydı) cezanın seçimden sonra kesilmesi için pazarlık yapmaya giden 15 kişilik bir heyet varmış ne kadar doğru izleyip göreceğiz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    O bahsettikleri yapılsaydı full dolarda iken browserımda golden visa fiyatlarını inceliyor olmaz; birikimlerim komple Türk Lirası'nda, evli ve çocuklu olurdum şu an.
    golden visa nedir?

Ahmetg Guest
    birileri caktirmadan dolar topluyor gibi

https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X

Londraya da önce Mehdi Eker başkanlığında bir heyet gitti...Sonra İngiliz uşağı dediklerinden oluşan bir ekip rica minnet adamlaradert anlatmaya çalıştı karşı taraf ağanın b...üstüne b...olmaz ağanız buyursun gelsin kendi ne yapmak istiyor ilk ağızdan duyalım dediler....Ne olduğu ortada ..ipler tamamen koptu........Abd ile pazarlıklar uzun zamandır sürüyor mahkeme ertelenmesi juri seçimi vs...Bence bir sonuç alınamayacağını gören karşı taraf işi mayısta bitirdi...Şimdi arkası yarını oynuyoruz..........

Sayfa 166/1027 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •