Sayfa 166/818 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 6543 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by serdar2337 Yazıyı Oku
    Sayin Cok un bahsettigi gibi bir haber daha once GOODY de iken basima geldi.Orada da bir yatirimci elindeki hisselerin satilabilir tipe donusumu icin bildirimde bulunmus ve yaklasik 2 hafta sonra Yuzde 2100 BEDELSIZ haberi dusmustu.O aksam ki mutlulugumuzu hatirladim da gercekten cok guzeldi.
    Bende de az miktarda MRSHL var 38.5 maliyetli...Acaba dedim birileri birseylere mi niyetlendi?Bu sirketin bedelsiz potansiyeli var midir?Inanin bilmiyorum...Bilen birileri varsa ve paylasirsa sevinirim.Allah hepimize bol bereketli kazanclar nasip etsin.Yazdiklarim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir...Zarar edersiniz....

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Amin serdar kardeş. Haydi bakalım hayırlısı, bence güzel haber çok anlamasamda. Yarın yukarı bekliyoruz artık. Goody gibi olursa süper olur. 33 gün evvel yazdık bu yeni G.Müdür hikayesini. Aksiyon çok olacak diye.
    hollandalı uçur bizi.
    200 günlük ortalamalar 50 gün lük HO ları 2-3 aya kesecek ve kesince ne olacağını twitterda gösterdim. 2-3 yıllık çıkış başlar.
    40,4 den sonrası lasvegas

2. yanlış alarm. Kap ta Aynur Hanım diye birisi 1291 lot satacakmış. Olağan işler. Örneğin şu anda 880 bin lot varsa, 881,291 lot olacak satılabilir hisse.
    Asıl haber Kap ta esas faailiyet değişikliği

https://www.kap.org.tr/Bildirim/620091

3. Çok kısa vade yarın 37,1 önemli desteğini kırarsa 36,75-36,46 var. Gün içi görebileceği en düşük 36,3. Belkide Cumaya 36,1 diğer önemlid esteğe çarpabilir.

ENdex dediğime geldi ama bizim oğlan sürünmeye devam ediyor.Kırılma yeri 37.80 olan mrshl nın oraya gelmesıne müsade etmiyorlar.Müthiş bir baskı var ,bu ortamda bile.Bir de sayın DEVRİKLİ diyorya spek yok.Var hemde kralı var.Böğle bir ortamda serbest bıraksalar normal bır kaç kışı bıle hisseyi yükseltebilirler.Ama speek BABA ne derse odur,boynumuz kıldan ince.BEKLİYECEĞİZ BEKLİYECEĞİZ.Para erir zaman erir ama bendeki sabrı eritemezler.
    Bir arkadaş yazmışya durdo hakkında bende 2001 durdo almış müthiş dalgalara yakalanmış sonrasında yani 2003 de 5 katı ile mükafatlandırılmışdım.Ve rakamı söylemiyeyim ama gayet büyük ve tatmin edici bir rakam (ev parası)
    BEKLİYORUM BEKLİYORLAR BEKLİYECEĞİM---SAYGILAR SEVGİLER

5. Ben spek yok demekle ne istediğimi anlatamadım...

Var en kral spek burada.

[emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

6. Ortada bir gerçek varki kağıt şu ortamda sert bir yukarı % 10-15 yapacak...

İnşallah sizin dediğiniz gibi olurda yukarı daha yukarıları görürüz...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

7. Yukarılar imkansız...kötü yada vasat bir bilanço ile yuvasına geri dönecektir..

Yukarılar imkansız derken kalıcı olmasından bahsediyorum sadece. Elimde olsa ilk yukarı harekette verirdim malı... YTD

Not: bu mesaj speğin ricası üzerine yazılmıştır

8. sat bakalım nereye kadar satacaksın?

Sayfa 166/818 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •