Sayfa 166/429 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Evet ama 2 lerde alin dyen yoktu iki gundur var. Neyse keklendik yine. Sinirimi anlatamam psikolojim bozuldu..kusura bakmayjn

2. Lanet hisse 5 degil 4.5 olsa vedalasacgim ama nerde İns cikar da herkes kurtarir bu adilerden

3.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Evet ama 2 lerde alin dyen yoktu iki gundur var. Neyse keklendik yine. Sinirimi anlatamam psikolojim bozuldu..kusura bakmayjn
    Daha öncede yazdım. 2.70 lerden 25000 kredi çekip aldım. Sorumluluğuda üzerime aldım. Kağıttan çıkınca bankaya ödemek üzere. İnşallah zararının üstüne karda yaparsın arkadaşım.

4. Keske herkes kazansa keske 4 taban yedim iki gunde...anla beni sende

5. Bana kalırsa susmayı öğrenmemiz lazım spekle falan değilde biz dilimizin cezasını çekiyoruz kağıdını alan arkasına yaslanıp beklemesini bilse işler bu yerlere gelmeyecek. Hisse senedinde para kaybı diye birşey kesinlikle yoktur sadece zaman kaybedersin uzun sürede illaki paranıda kurtarırsın karada geçersin, bunun içinde sabır gerekli ve nakitini tamamen yatırmayacaksın .... yanlışmıyım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Keske herkes kazansa keske 4 taban yedim iki gunde...anla beni sende
    14 mart mağduruyum bende, 4.23 ortalamam vardı o zamanlar,tabii ki anlıyorum seni. Bencede beklemek ve susmak lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Büyük ihtimalle çarşamba günkü toplantıda Yüzde 25 bedelsiz verilecek. Yarın pay sahibi olmanın son günü.
    Sayın iron-i,

Kap'ta o açıklamayı bulamadım. Bağlantısı mevcut mudur?
    Yani genel kurul ertelendi açıklaması var 09.06.2017'de ama pay alma hakkı şu tarihe kadardır konusunu göremedim.
    Bedelli-bedelsiz hangisini yapacağına dair de bir açıklama göremedim (bu konu henüz belli değil sanırım).
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

8.  Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    Sayın iron-i,

Kap'ta o açıklamayı bulamadım. Bağlantısı mevcut mudur?
    Yani genel kurul ertelendi açıklaması var 09.06.2017'de ama pay alma hakkı şu tarihe kadardır konusunu göremedim.
    Bedelli-bedelsiz hangisini yapacağına dair de bir açıklama göremedim (bu konu henüz belli değil sanırım).
    http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...rim_ID1422371/

12. satırı okuyun. Genel kurul kararı.

Sayfa 166/429 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •