Evet ama 2 lerde alin dyen yoktu iki gundur var. Neyse keklendik yine. Sinirimi anlatamam psikolojim bozuldu..kusura bakmayjn
Evet ama 2 lerde alin dyen yoktu iki gundur var. Neyse keklendik yine. Sinirimi anlatamam psikolojim bozuldu..kusura bakmayjn
Lanet hisse 5 degil 4.5 olsa vedalasacgim ama nerde İns cikar da herkes kurtarir bu adilerden
Keske herkes kazansa keske 4 taban yedim iki gunde...anla beni sende
Bana kalırsa susmayı öğrenmemiz lazım spekle falan değilde biz dilimizin cezasını çekiyoruz kağıdını alan arkasına yaslanıp beklemesini bilse işler bu yerlere gelmeyecek. Hisse senedinde para kaybı diye birşey kesinlikle yoktur sadece zaman kaybedersin uzun sürede illaki paranıda kurtarırsın karada geçersin, bunun içinde sabır gerekli ve nakitini tamamen yatırmayacaksın .... yanlışmıyım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın iron-i,
Kap'ta o açıklamayı bulamadım. Bağlantısı mevcut mudur?
Yani genel kurul ertelendi açıklaması var 09.06.2017'de ama pay alma hakkı şu tarihe kadardır konusunu göremedim.
Bedelli-bedelsiz hangisini yapacağına dair de bir açıklama göremedim (bu konu henüz belli değil sanırım).
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...rim_ID1422371/
12. satırı okuyun. Genel kurul kararı.
Yer İmleri