Sayfa 166/650 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    NE YAZMIŞ FORUMDAŞ DEDİM HALA GEVELİYORSUNUZ!!!O panda kurusu hep sallar milleti batırıp batırıp pezo!ayhan!sen sadede gel ne yazmış ortalığı bulandırma daha öncede fetöcü dedi oysa iktidarcı idiler!Şerefliyi savunma durumunda bırakmayın insanı ne yazdığını dahi yazamıyorsunuz!Amacınız ne kardeşim!!!
    Özelinize mesaj atmıştım. Sorunuzun bir iki dakika sonrasında. Bakma zahmetinde bulunsaydınız ya da becerebilseydiniz görürdünüz ne demek istediğimi. Şimdi biraz utanmış olmanız gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. An itibariyle Acsel vertuya yetişti işlem hacminde tahtasıni izleyin Ata da mal almaya başladıysa Verus tahtaya sahip çıkıyor ilginç şeyler oluyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. An itibariyle vertu yu geçti valla😀😀😀

4. Forumdaslar durum bu degerlendirmek size kalmış

5. Panda denen kişi ne paylaşmış bizimde öğrenme şansımız varmi? Nerde paylaştıysa bakabilirmisyiz tesekkurederim

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu temettüler ne zaman hesaba geçecek yav...ulan yoksa temettünundemi üzerine yattılar
    Soyguncu bunlar

7.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Özelinize mesaj atmıştım. Sorunuzun bir iki dakika sonrasında. Bakma zahmetinde bulunsaydınız ya da becerebilseydiniz görürdünüz ne demek istediğimi. Şimdi biraz utanmış olmanız gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Herzaman bakmaktayım ancak sizden gelen bir mesaj yok!!!Demek siz becerememişsiniz forumdaşım.Öenmli olan burada paylaşabilmeniz herneyse.

8.  Alıntı Originally Posted by Sanfransisko Yazıyı Oku
    Bu temettüler ne zaman hesaba geçecek yav...ulan yoksa temettünundemi üzerine yattılar
    Soyguncu bunlar
    aracı kurumu aradım yarın ogleden sonra gecer hesabe dedıler bılgınıze..
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 166/650 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •