Sayfa 166/418 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 3338 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Ederinden fazla değer vermekten başka hatamız yok..fk uçmuş biz hala 3 yıl sonrası edebileceği kárı düşünüp almaya devam ediyoruz..3 yılda çok sular akar 10 milyon kar ile bu fk düzelmez..kriz ve durağan bir dönem olacaksa bu kâr bile bize yeter diyebileceğimiz bir döneme gireceksek bu satışı yememiz çok normal.. bunu elinde olan tüm kişilere söylediğimde yok canım o kadar düşmez..diyip 9 köyden kovdular..ben hedef olarak bollinger bandının alt çizgisini aylar önce aylık grafikte buralar görülebilir dediğimde dalga geçenler olmuştu.. haklı çıkacağım gibi..ama onların aklına inanıp tüm sermayeyi 41 ortalama ile aldığıma malesef pişmanım..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Enseyi karartacak bir şey yok. Pişman olacak birşey yok. 5 yıl sonra 50 euro hedefim var. Olmazsa mı? Ucunda ölüm yok... Peki bu hedef gerçekçi mi? Kesinlikle gerçekçi... Pazara bu kadar hakim ve sektorunde uluslararası ticarette epeyce deneyimli bir firma için oldukça gerçekçi... Para buldukça alırım... Marabalığın güzel tarafı bu zaten... Kademeli almaya mahkumuz [emoji3]. Kapasite iki katına çıktı. Tüm satışlarımız euro ile... Çok değil iki üç çeyrek sonra bunların bilançoda yansımalarını göreceğimize inanıyorum. Hele bir de temettuler başladığında tadından yenmez.

Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Enseyi karartacak bir şey yok. Pişman olacak birşey yok. 5 yıl sonra 50 euro hedefim var. Olmazsa mı? Ucunda ölüm yok... Peki bu hedef gerçekçi mi? Kesinlikle gerçekçi... Pazara bu kadar hakim ve sektorunde uluslararası ticarette epeyce deneyimli bir firma için oldukça gerçekçi... Para buldukça alırım... Marabalığın güzel tarafı bu zaten... Kademeli almaya mahkumuz [emoji3]. Kapasite iki katına çıktı. Tüm satışlarımız euro ile... Çok değil iki üç çeyrek sonra bunların bilançoda yansımalarını göreceğimize inanıyorum. Hele bir de temettuler başladığında tadından yenmez.

Aynen katılıyorum..Şirkete akılcı beklentilerle ortak olduysak yatay seyrin biraz dışına çıktı diye hemen de küsmeyeceğiz..Sektörünün hakimi bir şirket..Ülke de işlerin iyiye gitmemesi ister istemez etkiler şirketi belki ama euro bazlı çalışan bir şirket olduğunu da gözardı etmemeliyiz..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 33.40 dan 502 lot satılmış..1763 lot işlem görmüş...birisi daha elden çıkardı sanırım bugün.. sabrı tükenen ayrılıyor gibi.. dün de 5000 lot oldu..ilk kez böyle bir işlem hacmi vardı.. beklemeye devam...genel kurula az kaldı sanırım...

5. Geçen yıl hariç her sene temettü vermiş.. geçen yılda yatırım kararından ötürü vermemiş.. yatırım yapmış .muhtemelen yatırımın eksik kısmını da ekimden ocağa kadar tamamlar.. bir temettü ihtimali var sanki....ytd değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Bence de var temettu ihtimali..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum..Şirkete akılcı beklentilerle ortak olduysak yatay seyrin biraz dışına çıktı diye hemen de küsmeyeceğiz..Sektörünün hakimi bir şirket..Ülke de işlerin iyiye gitmemesi ister istemez etkiler şirketi belki ama euro bazlı çalışan bir şirket olduğunu da gözardı etmemeliyiz..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim anladigim birisi paraya sikismis ve ondan satiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. 33 teki destek çalıştı bugün..33.02 den 1 lot satılmış... Burayı dip yapıp Ocağa kadar tekrar toparlayabilir...ancak bu savaş haberleri biraz can sıkıcı...

Sayfa 166/418 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •