Kavala gezi parkının finansörüymüş
Bunu 9 yıl gibi kısa sürede ortaya çıkaran herkesi tebrik ediyorum )))
Kavala gezi parkının finansörüymüş
Bunu 9 yıl gibi kısa sürede ortaya çıkaran herkesi tebrik ediyorum )))
Adamlar yamyam çıktı...
Demek sosis az geldi, sucuk istiyorlar....
ukraynalı bir youtuber/blogger, ölmüş/yanmış bir rus askerinden kalan parçaları pişirip yediğini gösterir bir video yayınladı.
https://www.youtube.com/watch?v=lu3g65wKcJk
Memento mori
gezinin finansörü hani koç ailesi idi taksim divan otel merkezi değilmiydi
bir halt olacağı yok.
Rus ve Ukrayna ağırlıklı çalışan Kemer ve Side otelleri açılışlarını haziran ayına ertelemiş. Her yıl martta açılan otellerin çoğu, Rusya ile ilgili uçak sorununun çözülememesi nedeniyle açılmamış, zincir oteller ise 1 veya 2 otelini nöbetçi otel olarak açmış.
Gözleri her daim gülen Nebati, hala, 45 milyon turist 35 milyon $ diye sayıklamaya devam etmiş.
Sanırım mültecileri, Afganları, Afrikalıları da turist olarak kabul edeceğiz.
Cumhurbaşkanı ve Adalet bakanı, Gezi kararını savunmuş.
Acaba Deniz Baykal neyi savunmuştu ?
Demirel 70 sente muhtacız demişti.
Bunlar kaç sente muhtaç.
O zaman ver elini Suudi Arabistan. Verdik dosyayı, istiyoruz parayı.
İşin en kötüsü gezi olayı ve verilen kararlar,bu olay ülkenin başını çok bela olacak,büyük yaptırımlar yolda sanırım,Nebatın Dünya turlarıda fos olacak,bu ülkeye dış yatırım şart sen kendi elinlen bunu iteledin,bunu faturası yine birilerine çıkacak,yine kandırdılar beni denilecek![]()
günaydınlar
*Kavcıoğlu: Arz ve tedarik sorunları henüz düzelme eğilimine girmedi
Kavcıoğlu: İlk çeyrek verileri iktisadi faaliyetteki kompozisyonun iyileşmekte olduğuna işaret etmektedir
Kavcıoğlu: Artan yatırım ihtiyacının uzun vadeli TL yatırım kredileriyle karşılanması önem arz etmektedir
Kavcıoğlu: Ekonomimizin istihdam oluşturma kapasitesinin sürekli arttığını gözlemliyoruz
Kavcıoğlu: Önümüzdeki dönemde istihdam artışının devam edeceğini öngörüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri