Sayfa 166/662 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Hakan bu akşam ISMEN de olduğu gibi kapanışlara gereken müdahaleleri yapmazsa daha çok başı ağrır. Sırf seçim var o yüzden bazı detaylara yanlış anlaşılmamak adına girmiyorum ama bu nedir ya koskoca İş grubunun iştirakinde o karanlık oda kapanışı ne hem de satan İş. Bu işlere dur demelisin Sayın Gm.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 13-04-2023 saat: 22:14.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Arkadaşlar genel müdürleri çok gözünüzde büyütmeyin sizlerin hayat tecrübesi belki daha fazladır ve genel müdür maaşlı bir çalışan maaşının yüksek olması önemli değil sonuçta maaşlı çalışan olmasıdır.Ben sevmem zaten üst düzey yöneticileri.

3. Bizim GM ye birşey yaptığımız yok görevinin gereğini yapsın yeter. Çünkü benim dikkat çektiğim durum İş Grubuna yakışmıyor. Dikkate alırsa kendisi karlı çıkar.

İSMEN seans sonu karanlık oda malı satan kim alan hesaplar kim araştırırsa kendisinin lehine olur. Hatta bir daha olmaması için yapanı uyarması gerekli. Bu tür hareketler iştirak hisselerinde arada bir oluyor. Çok basit bu işler olduğunda satan kim alan kim?

Haber düşer birşey olur hadi anlarsın. Bu tarz işler normal zamanda neden olur ben burada sebebini yazarsam çok ağır olur.

Benim mesleken böyle bir şeye susmam mümkün değil. Yine de naifçe yazıyorum amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Çok ağır şeyler yazmak istemiyorum gerek yok portföyüm var o yüzden rahatım.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bizim GM ye birşey yaptığımız yok görevinin gereğini yapsın yeter. Çünkü benim dikkat çektiğim durum İş Grubuna yakışmıyor. Dikkate alırsa kendisi karlı çıkar.

İSMEN seans sonu karanlık oda malı satan kim alan hesaplar kim araştırırsa kendisinin lehine olur. Hatta bir daha olmaması için yapanı uyarması gerekli. Bu tür hareketler iştirak hisselerinde arada bir oluyor. Çok basit bu işler olduğunda satan kim alan kim?

Haber düşer birşey olur hadi anlarsın. Bu tarz işler normal zamanda neden olur ben burada sebebini yazarsam çok ağır olur.

Benim mesleken böyle bir şeye ses çıkarmamam mümkün değil. Yine de naifçe yazıyorum amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek.
    Aynı dakika da yazdık 23;28 Kibarlık ayrı konu.İş bankası geri alım yapmıyor daha önce yazmıştım niye yapmıyor ne düşünüyorlar tuhaf olan Yapı kredi geri alım yapmıyor demek memnunlar hisselerin durumundan bu yorum çıkar şimdi geri alım yapmayacak ne zaman yapacak enflasyon çok yüksek borsa yüksek enflasyonda şelale olmaz düşüş yaşamaz zaten 4000 altı yok borsada.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bist destek 240 usd.Hatta şimdi tekrar baktım 245 USD olmuş. Sağlaması ile 250 USD altı saçmalık olur. O da tıpkı 1400 lerdeki destek gibi ya da Bren te 76-74-73-72-70 USD gibi.

Ama o yabancı dediğiniz İNCİDER sız 1 usd girmez bu piyasaya. Yani analiz şu bu bunlar hikaye işler. Ha arada Bull Market olur o zaman başka. O da her zaman olmaz.
    4000 olabilme şartlarını ben burada yazarsam büyük kavga çıkar.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    4000 olabilme şartlarını ben burada yazarsam büyük kavga çıkar.
    Sizin bilginize saygım var o ayrı konu Erdemir forumunda 30 altı yok yazdım ve kıçını yırtsa yok 30 altı yok.aynısı borsa içinde geçerli 4000 altı yok enflasyonun yüksek olması yeterlidir düşüncem değişmez.zaten dolar TL 19,33 kobra gibi kafası yukarıya bakıyor daha net olsun borsa aslında en az riski barındırıyor çok ciddiyim kafamıza taş yağmaz merak etmeyin güneşli günlerin hayalini kurun piyasa önden koşar tüm olumsuzluklar fiyatta zaten.

8. BU ENFALSYONDA bence 4400 altı zor abi her ay %4-5 net enflasyon var, DİYORSUN Kİ 4000 puan

%100 YÜZDE 1 MİLYON HAKLISIN

2 ayda oldu 4350 puan seçim sonrası dip ise dolar 18 tl olmaz ise 4520 olacaktır .

3000 PUAN DİP DİYENLER ENFLASYON HESABI YAPINCA 6 AYLIK 3800-4000 DİBE GELDİĞİNİ ANLAYAMADILAR ,
    YAZA 4600-5000 PUAN DİP OLUR ,

BURDAN DA 6500-7000 VE ÜSTÜ TEST EDİLECEĞİ süpriz olmamalıdır .

EĞRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM borsada tarihsel fk hiç bir dönem 5 fk altına düşmedi dibin dibiyiz normalda 8-10 FK pandemide bu değerler vardı ,

VE üstü beklenir bu değeer sadece BİST 100 FKSINA BAKSANIZ 8800-10.000 HEDEFİNE GÜLMEZ neden oraya gelmedik diye sorgulardınız !

BREZİLYA ,ARJANTİN, MEKSİKA, TAYLAND ,İRAN, ÇİN BORSASINDA FK NEDİR MERAK EDEN VAR MI ?

spekler ****** ve baskıyı seviyorlar 30 gün sürecek dev bir ralli trendi ile 6000-9000 yürüyüşü olursa millette 6500 üstü mal kalmaz kimse spotta hisse taşımaya cesaret edemez %30-50 altı hisse portföyleri düşer , spekler ise dona kadar tüm hisseleri alıp alıp yabancıya virman yapar bunlar ytd

ky zaten çok miktar hisse de VAR DEĞİL bu gerçeği düşündükçe oyalanma bir tür spot viop gelir gider kar döngüsü sayesinde ve yüksek enflasyon koşullarında mecburi sebeplerle var, ytd

Sayfa 166/662 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •