3Ç ve 4Ç net karlar zortingen gelse 1Ç24 az biraz toparlama iþaretleri verse 2Ç24 toparlar gibi yapsa 3Ç24 de iþler rayýna oturur gibi olsa bunun hisse fiyatýna yansýmasý en erken gelecek yýl bu zamanlar olmaz mý? Umarým yanýlýyorumdur. Zor oyunu bozar demiþler. Bu oyunu ya Tatar Ramazan bozar ya da Förbiz halka arzý veyahut da Oyak'ýn sürpürüz þekilde þapkadan tavþan falan çýkarmasý.
Önümüzdeki 1 yýlda da ne çalkantýlar olur endeks kaç kere geri çekilir Allah bilir.
Allah yâr ve yardýmcýmýz olsun. Gözün aydýn Türkiye ak güvercin geliyor. Ýþ aþ tarýmda kimyada Hektaþ. Borsa bir otobüstür binmesini bilmeli, psar boncuðu kesmeden inmesini bilmeli. Kýzý istedim vermediler, sen Hektaþçýsýn dediler. Alarko Alarko, orama koma burama ko. Tarým, badýlcan, domat sera, key sera sera seraaa.
http://share.matriksdata.com/shareMa...10161126573119
Dua edelim OYAK bu isi kivirsin..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Lan herkes akýl veriyor da biri de çýkýp demiyor ki "Ben bu durumda olsam satardým Hektaþlarý falan þeye yatýrýrdým paramý" Öeehhhh. Gidin kumda oynayýn.
Yer Ýmleri