Sayfa 167/330 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    konya
    Piyasa Değeri(TL)5.547.436.752 Özsermaye(TL)*342.720.185 Sermaye(TL)4.873.440 Net Kar(TL)-6.860.453

karton
    Piyasa Değeri(TL)8.047.190.807 Özsermaye(TL)*533.345.016 Sermaye(TL)2.837.014 Net Kar(TL)96.455.820

Neyimiş
    bedelsiz vereceklermiş
    bu hisselerin anaları 200 lirada dolaşıyordu
    danaları altın mı doğuracak?
    Esas sorun Dolaşımdaki payları. Konya ve karton dolaşımda %15/20 var. o da üç beş kişinin elinde. Sermayeleri de zaten çok küçük.
    Hatırlıyormusun QNBFB nin piyasa değeri tüm borsa şirketlerinin değerinden daha fazlaydı.
    Şimdi bile 32 milyar dolar. Peki Dolaşımdaki pay ne? %0.12 . Binde 12.
    Sarkunun %100 ü halka açık %80 dolaşımda neyi neyle kıyaslıyorsun.
    Dolaşımdaki üç beş kağıdı al, sen bana sat ben sana ... Oh ne ala piyasa değeri....
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2. Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Yerli arabanin parcasini urettiginde goruselim...boyle bir olasilik var..dmsas?????? benim cok guvendigim sirket....onun icin sattigim hisseler asels cemts algyo selec isdmr..onun haricinde %45 ihracat yapan sirket...oto yedek parcasi uretiyor..benim maliyet cok asagida bu donem pek hareket yok hissede olu topragi var oda bir gercek...pandemi sureci cok etkiledi sirketi..

koçari
    Dünkü hengamede atlamışım!
    sattığınız hisselere bakın bir de satıpta geçtiğiniz hisseye bakın ne diyeyim?

Sayın REX alınmasın

Satıpda almayı tercih ettiği hisseyi almakla doğru yapmıştır diyorsanız söylediklerini dikkate alın, tabi sattığı fiyatları da bilmek lazım bildiğim seleci ilk kalkışında sattığıdır 11 ler de falan...!

3.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Esas sorun Dolaşımdaki payları. Konya ve karton dolaşımda %15/20 var. o da üç beş kişinin elinde. Sermayeleri de zaten çok küçük.
    Hatırlıyormusun QNBFB nin piyasa değeri tüm borsa şirketlerinin değerinden daha fazlaydı.
    Şimdi bile 32 milyar dolar. Peki Dolaşımdaki pay ne? %0.12 . Binde 12.
    Sarkunun %100 ü halka açık %80 dolaşımda neyi neyle kıyaslıyorsun.
    Dolaşımdaki üç beş kağıdı al, sen bana sat ben sana ... Oh ne ala piyasa değeri....
    Haklısınız abi.

Yalnız tamamı halka açık koca firmada 20 milyon lota yakın 9 ortalamayla işlem görmüşken ertesi günkü taban fiyatına kadar neden bastılar?

yada kim becerebildi bu işi diye sorayım.
    çöp hisselerde bunu yapamıyorlar desem abartmış olmam.
    etmeyeceği bir fiyat değil pahalı değil ki altın vuruş yaptılar diyeyim.
    Son düzenleme : koçari; 06-12-2020 saat: 17:31.

4. Piyasa Değeri(USD)96.571.005 Piyasa Değeri(TL)754.779.661 Özsermaye(TL)*19.425.791 Sermaye(TL)58.967.161 Net Kar(TL)-3.058.318

tamam haklısınız
    uyduruk firmalarda oluşan fiyatlarla mukayese yapmak saçmalık
    bu firma yılda 70 milyon ciro yapıyor
    hadi biliyoruz ve diyoruz ki hissede vurgun yaptılar
    aylardır düşemiyor.

yarın sarky'u tavandan alsalar bile adamlar karlı.
    Son düzenleme : koçari; 06-12-2020 saat: 17:53.

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Yerli arabanin parcasini urettiginde goruselim...boyle bir olasilik var..dmsas?????? benim cok guvendigim sirket....onun icin sattigim hisseler asels cemts algyo selec isdmr..onun haricinde %45 ihracat yapan sirket...oto yedek parcasi uretiyor..benim maliyet cok asagida bu donem pek hareket yok hissede olu topragi var oda bir gercek...pandemi sureci cok etkiledi sirketi..

koçari
    Dünkü hengamede atlamışım!
    sattığınız hisselere bakın bir de satıpta geçtiğiniz hisseye bakın ne diyeyim?

Sayın REX alınmasın

Satıpda almayı tercih ettiği hisseyi almakla doğru yapmıştır diyorsanız söylediklerini dikkate alın, tabi sattığı fiyatları da bilmek lazım bildiğim seleci ilk kalkışında sattığıdır 11 ler de falan...!
    Senin bu ozel mesaji yazmandaki amac ne..mesajina cevap yazdim sarky sayfasinda paylas diye degil
    ..birdaha benimle isin olmasin..

6.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Senin bu ozel mesaji yazmandaki amac ne..mesajina cevap yazdim sarky sayfasinda paylas diye degil
    ..birdaha benimle isin olmasin..
    özel değil geyik başlığında yazdığın şey. seleci sattığınıda selec sayfasında okumuştum.
    benim kimseye ama hiç kimseye eywallahım olmaz, olamaz.
    (bana bir adım gelene ben on adım giderim o ayrı şey)
    Son düzenleme : koçari; 06-12-2020 saat: 18:26.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    özel değil geyik başlığında yazdığın şey.
    Sarky sayfasinda niye paylasiyorsun onu anlamadim ne demek istiyorsun..

8. yazdığın şey sarkuyu ilgilendiriyor
    uzatmayacağım.

Sayfa 167/330 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •