Sayfa 167/804 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

2.  Alıntı Originally Posted by 07. Yazıyı Oku
    Acısıyla tatlısıyla 2 yıl , teşekkürler Erbosan.
    Sabır taşı ettin ama hakkını verdin.

3.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Erbosun speği buralardaysan, tam bir o.ç. Sun...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Neden sinirleniyorsun ? Hayırdır.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Yeah. Pagyo ve erbosum cumaya gitti gelecekler....
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Pagyo 6 TL yi gördü.....
    Pagyo saat 17.50 de anlikta % 7 yaptı. 25 kademe yukarıya verip aşağıdan geri aldım. 20 kusur bin lot. Salı günü yine onları % 10 15 yukarıdan verip alayıyla erbos alacağım. Kim bilir belki 20 bin lere çıkarım hayırlısı. Ytd.
    Arkadaşlar pagyo yorumlarımı buraya yazmışım. Ikisine gomuluyum oraya yaziyom zannettim. Özür..
    Alımlar benim. Pagyo dan çıkınca gelecem demiştim. 10 dk.da % 4 simdilik yeter.
    Vereceğim kadar sinyal vermişim.tahminimce girenler güçlü belkide çok güçlü. Demişim. Belkide neyse... nuha. Crdfa. Sanko dil ve. Ersu. Bakab bakın neler olmuş. Kısmet diyorum. Ve beklemeyi seviyorum. Teknik vs bilmem sadece havayı takip ederim. Birde zenon teorisini. Ytd.

Yabancı alımı var. 30 lar içten bile değil. Diye dusunuyorum ve hic korkmuyorum. Sadecebiraz sabredin. Cok guzel yerlere gelecek. Birileri vardır ve daha güçlü alimler gelecek belki de. Bugün 1 milyonluk işlem belki de başlangıç. Belki yabancı Limi algyo gibi 40 lardanbaslayip 70 lere gelişi gibi 18 19 lardan başlayan hareket 40 lara kadar 3 5 günde bir devam edecek. Tabi hepsi benim için kendi hayallerim. Aman sakin haa YTD.
    Birde 6 gün önce bunu yazmışım. Tabi hepsi ytd.

6. S&P'ye veriyorlar diye ERBOS'a vermek olmaz. Tahta bugün taş gibi. Yarın tozunu attıracak galiba.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Alıntı Originally Posted by esrefkalkan Yazıyı Oku
    tebrikler sizce hedef nedir yanlış anlamazsanız
     Alıntı Originally Posted by cbgul44 Yazıyı Oku
    Tebrikler

SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Arkadaşlar teşekkür ederim. Sadece araştırma takip ve birikim. & zenon.

8.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Neden sinirleniyorsun ? Hayırdır.
    Sinirlenmemek eldemi. Üç gündür gidiyor şükür. Ama diğer hareketleri sinir bozucuydu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 167/804 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •