Sayfa 167/417 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    35 dan aşağı 1 kaç gün kapanış olursa artarak satış yiyebilir. Tüm şirketler düşerken poltk pek düşmüş sayılmaz.
    Çok sığ olmasının avantajını kullanıyor.

Batuhan
     Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Bu kadar sığ hisse olması sebebiyle, diğer hisseler gibi düşüş yaşamadı poltk.

Benim söylemeye çalıştığım şey farklı.. 35 altı arda arda kapanışlar olursa , beklemekten sıkılan ve diğer potansiyel hisselerde pozisyonunu artırmak isteyen hissedarların pozisyon azaltma yoluna gidebileceğini kastetmiştim. Bu gerçekleşirse, hacim düşüş yönünde hızlanabilir. Hatırlarsanız böyle bir olay yakın geçmişte olmuş, hisse 1 tl den fazla sert düşüş yapmıştı.

Batuhan
    Çok sığ hisse olması sebebiyle, piyasadaki düşüşlere kayıtsız kalan poltkte, ne yazık ki beklediğim düşüş gerçekleşti.

Geçen haftadan bu haftaya, görece ucuzlayan hisseler arasında pozisyon değişimleri yaşanmaya da devam edebilir. Buna poltkteki hissedarlarda tabiki kayıtsız kalmayabilir, ve bu aslında doğaldır.

7 aralık kapanış fiyatı 36,56 ---------- Hacim 883 lot
    10 Aralık kapanış fiyatı 36,02 ---------- Hacim 2080 lot
    11 Aralık kapanış fiyatı 35,42 -----------Hacim 1412 lot
    12 Aralık kapanış fiyatı 33,60 -----------Hacim 4401 lot (son 3 ayın 2. en büyük hacmi)
    13 Aralık kapanış fiyatı 34,02------------Hacim 1763 lot

Görüldüğü üzere, 36 lı fiyatlardan 35 altı kapanışlara giderken, son 3 ayın 2. en büyük hacmini gerçekleştirdi. Kısa vadede, 35 altı kapanış yaptığı gün sayısı artmaya devam ettikçe (haftalık kapanış yaparsa kötü), düşüşün devam etme olasılığı görece daha da yükselecektir. Bu sebeple, önümüzdeki hafta poltk için kritik olacak.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

2. Arkadaşlar,poltk deki hacim ne ki tekniği olsun.Böylesine sığ,hacimsiz hisselerde teknik arayışlarına girmeyin.

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hacim olmasa da tekniğe uymasada ben yeni alım için 33 altında kaldığı sürece 29 desteği çalışacak mı onu beklerim..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Helal olsun yaw + da kapadi

Arkadaşlar bu hissede teknik işlemez, işleyemez...50.000 liralık işlem hacmi olan bir hisseden teknik hareket beklemek hakikaten anlamsız.....

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hacim çok komik...bedelsiz yapsa biraz hacim artsa mı iyi olur...yoksa az sermaye ile gitse bizim için sanki daha iyi gibi... temettü vermesi en doğrusu sanki...bedelsiz sonrası yeni bir yükseliş dalgası gelebilir mi..yoksa temettümüzü alıp hisse almak en doğrusu mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku
    Hacim çok komik...bedelsiz yapsa biraz hacim artsa mı iyi olur...yoksa az sermaye ile gitse bizim için sanki daha iyi gibi... temettü vermesi en doğrusu sanki...bedelsiz sonrası yeni bir yükseliş dalgası gelebilir mi..yoksa temettümüzü alıp hisse almak en doğrusu mu?

Yabanci bedelsiz isine prim vermez.
    Bos is oldugunu bilir..
    Ama temettuyu sever.
    Yatirim yuku azalinca verecegini hatta bu senenin karindan da verecegini dusunuyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Bedelsiz daha önce söylendiği gibi kağıtların kimyasını bozar. Mümkünse 5 yıl bedelsiz olmasın. Temettü en iyisi. Bunun birçok sebebi var.

Benim poltk ile ilgili takıldığım tek konu, neden kendine ait arazisi yok? Bu büyümek isteyen bir şirket için ne kadar olumlu? Bu konuda fikri olan?
    ...

Sayfa 167/417 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •