Sayfa 167/1003 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sn fondaslar, sn hellistheothers in deyimiyle fonarsistler, ben ppf lerin mevduat gerisinde kalmasına bozuldum ve mevduat üstü getiri arayisimda çoğumuzun sevdiği eib i almaya karar verdim. Sonra gene bu topikte bahsi geçen osd yi gördüm. Son bir aydır getirileri hemen hemen aynıdır. Kafam karıştı . Osd daha az volatil. Görüşleriniz merak ediyorum
    Cds' ler son bir ay da 500 lerden 360 lara kadar düştü Osd fon getirisi bu nedenle gayet iyi oldu. Cds' lerin bundan sonra bu kadar düşeceğini zannetmiyorum. O nedenle bu getiriler pek sürdürülebilir değil. Ama yine de aylık getirisi ppf üzerinde olması muhtemel.

2. osd geçmişte kıstasının altında kaldığı da olmuş.... mesela son bir yılda 17 şubattan 10 ağustosa kadar kıstas getirisinin altında kalmış... öttämän portföyün sitesinde de yazıyor zaten yatırımcı profili kısmısında... diyor ki orada orta vadede nakit ihtiyacı olmayan ... sonracıma diyor ki 60 gün nakit ihtiyacı olmayan veya minimum 60 günlük yatırım plänläyän .... yazıyor orda işte ...alttaki grafikte de bir yıllık kıstası ile kapışmalı karşılaştırması var...

https://www.osmanliportfoy.com.tr/sa...bit.ly/3fYq5w5
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    ıpj'ye ne olmuş öyle yahu, şaşırttı beni....
    solactive'de saat 15.30'da(Almanya saati ile) anormal bir düşüş var.Gerçi 17.30'da toplamış ve günü hafif düşüşle kapatmış.

Hesapta TSİ ile 16.30-17.00 arası esas alınıyor.15.30 USD kuru üzerinden işlem yapılıyor.
    Kurda da düşüş oldu.
    Bizim saate göre hesap tam en dip seviyede olmuş.Sonraki yükseliş hesaba girmemiş.
    Yarın toplar sanırım.

4. Selamlar arkadaşlar hayırlı akşamlar
    YAN ve YAK fonları yarın için ne olur.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    solactive'de saat 15.30'da(Almanya saati ile) anormal bir düşüş var.Gerçi 17.30'da toplamış ve günü hafif düşüşle kapatmış.

Hesapta TSİ ile 16.30-17.00 arası esas alınıyor.15.30 USD kuru üzerinden işlem yapılıyor.
    Kurda da düşüş oldu.
    Bizim saate göre hesap tam en dip seviyede olmuş.Sonraki yükseliş hesaba girmemiş.
    Yarın toplar sanırım.
    Umarım öyle olur,gerçi uzun vade için aldım, günlük verilere takılmamak lazım ama yapamıyorum bakmadan. Ayrıntılı açıklama için teşekkür ederim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ozgur7481 Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar hayırlı akşamlar
    YAN ve YAK fonları yarın için ne olur.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu konuda daha önce isimlerinin geçtiğini hatırlamıyorum. Cevabı yarın sabah Tefaş'ta.

7. Rbh % + 1.35

8. NNF kap göndermiş. İNFO hisselerinin %5'ini aldığı için. Alark, İnfo, Ozkgy, Aksen, İndes, İsmen hisselerine ağırlık verdiklerini tahmin ediyorum. Halka arzdan da Kervan gıda aldılar. Ayrıca Arcelik, Eregl, Toaso hisseleri de portfoylerinde vardır muhtemelen. Bu ay sonunda portföyü açıklayacaklarını beyan ettiler ya bakalım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.

Sayfa 167/1003 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •