Sayfa 167/616 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bak gubre fabrika tavan o paranın yarısı eder mi ? Ettiriyolar neden uzlaşma var birlikte götürüyor sasa da öyle gitti 2 liraydı pek çok hisse öyle. Burda tam tersi inadına batırmaya yönelik icraat hamleler var. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Bence inatlaşma var. Birileri yüklü mal almış
    büyük beklenti ile patrona danışmadan onları bekliyolarlar satsın diye. Bence bu malın bizde ki 50-100 binlerle alakası yok montanlı maldan bahsediyorum. İzinsiz alınan yüklü maldan dolayı kitlediler olan biz gariblere oldu diye düşünüyorum. O mal için nezaman anlaşırlarsa tahta rahatlar benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir. Sadece tahtadaki oçocukluğu için başka bir neden bulamıyorum.
    🙏. Katılıyorum. Ama bir gün bu inatlaşma son bulacak. Piyasanın kuralı bu. Ben burdayım. Bekleyeceğim. İnatla.....yen taşı delermis.

3. Böyle birgunde yine hüsran��

4. 3 işlem günunde bist %4 yapmıs pol %2

5. "Ekmek herkese yetecekti aslında.
    Tarlaya karga dadandı,
    Ambara fare,
    Fırına hırsız, Memlekete harami.."

6. Biraz gaz verim hisseye belki yükselir ayrılda gel oğlum yürübe

7.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Biraz gaz verim hisseye belki yükselir ayrılda gel oğlum yürübe
    bu sefer de 9 aylık kara hazırlık yapıyor olmasınlar. Haftaya gelir en geç sanırım 9 aylıklar
    Bahane edip yeni yeni uzun dostluklar edinebilir miyiz. bu pisliklerden her şeyi bekliyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ekinoks76 Yazıyı Oku
    bu sefer de 9 aylık kara hazırlık yapıyor olmasınlar. Haftaya gelir en geç sanırım 9 aylıklar
    Bahane edip yeni yeni uzun dostluklar edinebilir miyiz. bu pisliklerden her şeyi bekliyorum
    Biz alışkıniz artik gitsede gitmesede dokunmuyo yeni gelenler dayanabilirmi bilmiyorum bunlar tarihi karda açıklasalar bizlere yedirmezler yolumuz uzun beklicez .

Sayfa 167/616 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •