Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Spor malzemeleri uçmuş bir eşofman takımı iyi bir spor ayakkabı almak isteseniz en az 3000 tl bayılmak gerekiyor
    Spor ayakkabıları kapının önüne koymayın. Hatıra olsun diye alır götürürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben paramin degerini bilirim.
    O yemegin ederi kisi basi max 200 TL olmali idi yani 1000 TL
    400 TL fazla odettiler bana.
    Ben de ayda 2 kere yerine 2 ayda 1 kere giderim veya baska bir mekan arastiririm.
    Bu kadar basit.
    Pinti degil tutumluyum.
    Kahrolsun Gidivanizm.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Akbank 36 güne kadar 750000 üstü yüzde 24 teklif ediyor.

Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
    Konu başlığıyla ne alakası var faiz oranının
    Burası ahtapot palamut başlığı😀

Şaka bir yana paylaşım için teşekkürler
    MB faiz indiriyor bankalar faiz arttırıyor
    Bu da ilginç

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Spor malzemeleri uçmuş bir eşofman takımı iyi bir spor ayakkabı almak isteseniz en az 3000 tl bayılmak gerekiyor
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku

aynen kapının önüne koyduğum çalınsa umrumda olmayan ayakkabıları temizleyip kutusuna kaldırmaya başladım.

5. Haftasonu annemler geldi dediğim kebapçıya götürdüm porsiyonu görünce ödenen fiyatı birlikte şok oldular çok doyurucu nasıl olur iki kat hesap beklerdik dediler 😀😀😀

6. Bu ara dth oranları ördekte idi . Konu dışı ama bazıları merak etmiş yine de yazayım dedim

7. Bu arada ördek ucuz hayvan eti sanırım her iki öğünden birinde ördek vardı tatilde iken bu arada aynı yerde çiftliğin sütünü içtim aroması çok yoğundu tadını hissediyorsun fabrikasyon yada İstanbul da açık sütlerden çok farklı idi

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku

2 hafta önce kaptırdım bi çift ayakkabımı. Karamürsele halama ziyarete gitmiştim, millet yan yana ayakkabıları dizmiş dışarı, ben de dışarıda bıraktım. Gitmiş o kadar ayakkabı içerisinden benimkini almış. El diyarında ayakkabısız kaldım, bana uygun ayakkabı da yoktu, terlikle çıkıp ayakkabı almak zorunda kaldım.
    Para fışkırıyo mu bilmiyorum ama hırsızlık, dolandırıcılık, çakallık, ahlaksız tavan yapmış durumda.

Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •