Sayfa 167/211 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon
Arama sonucu : 1683 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop LXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vallahi yalınız yalınız dayak yemesine lonğörlerin, içim el vermedi.

Varsın eccuk de biz dayak yiyek dedim
    Millet dayağı yedi, nakavt oldu, en dibi buldum geldim 1-2 fiskede ben yesem bişey olmaz diyorsun
    grafiğin haline bak

:hg:
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Selamın aleyküm ağalar.

İndirdik. Kaldırdık. Oynattık. Hoplattik. Çevirdik. Ayarladık.

Uçurmaya hazır mıyız herkes yerini aldı mı ateşleme sistemleri kontrol edildi mi danalar kuyrukları kopartilmak üzere hazırlandı mı?

Nedir durumlar nasıl keyifler?

Geçen cuma piyasaya girdim. Tahtalara daldım. Gözlerime bakacak delikanlı bulamıyorum. Ama nasil içmişim. Kahveyi. Oyle ağalar ben geldim ben gelince değişim olur eskiler bilir hadi hayırlı traşlar
    hoş geldin reyiz... yerini aldın mı ?

https://www.youtube.com/shorts/ZfT06bPbGSg

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vallahi yalınız yalınız dayak yemesine lonğörlerin, içim el vermedi.

Varsın eccuk de biz dayak yiyek dedim
    Hoş geldin Çağrı kardeş. Kusura bakma arkadaşların bir kısmı yoğun bakım da bir kısmı entube. Tek tük canlı var. Bozkurt reisi hiç sorma. Yediği dayağın etkisiyle kendini civciv zannediyor.

4. biz şerbetliyiz abey, yükümüzü de tuttuk sayılır haymanada sığır öküz işleriyle uğraşıyom onnarın yanında bunnar bana yandan eccuk eğlence başka bişey deil.

Versin bakalım zopamızı pala emmi. ne demişler, eeee biz boşuna mı buradayız babayiğit...

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    biz şerbetliyiz abey, yükümüzü de tuttuk sayılır haymanada sığır öküz işleriyle uğraşıyom onnarın yanında bunnar bana yandan eccuk eğlence başka bişey deil.

Versin bakalım zopamızı pala emmi. ne demişler, eeee biz boşuna mı buradayız babayiğit...
    haymana mı? ne işin var burda?

https://www.youtube.com/watch?v=5lY-hbT9Iew

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    biz şerbetliyiz abey, yükümüzü de tuttuk sayılır haymanada sığır öküz işleriyle uğraşıyom onnarın yanında bunnar bana yandan eccuk eğlence başka bişey deil.

Buskevit var mı sepette. Alper dayım bulaştığından beri %5 düştü. Senin ayağın da uğurlu gelirse bi %5 daha düşmesin

dünyanın en yüksek faizi alan veren ülkesi olarak. dünyanın en büyük faiz işletmecisi olan türkiye olarak.

reyiz islam ekonomisi zirvesinde konuşmuş. çok önemli açıklamalar yabmış.

Sayfa 167/211 İlkİlk ... 67117157165166167168169177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •