Artan

10,46 9.99 12:06
300,00 9.99 12:06
50,15 9.98 12:06
4,74 9.98 12:03
25,92 9.92 12:06
Artan Hisseler

Azalan

128,70 -10 09:55
18,83 -9.99 12:06
48,88 -9.98 12:06
6,87 -9.96 12:06
2,55 -9.25 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

10.806.592.349,25 12:06
5.600.824.112,58 12:06
4.724.397.860,00 12:06
4.253.741.168,66 12:06
3.411.057.572,32 12:06
Tüm Hisseler
Sayfa 167/173 İlkİlk ... 67117157165166167168169 ... SonSon
Arama sonucu : 1381 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Trump bizi çok övmeye başladı

Korksak mı

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Kitap yaz okuyalım, şiir yaz söyleyelim, şarkı yaz dinleyelim...

Büyüksün Guzu reyiz...
    %1.80 yukarı doğru çöktü!
    Şimdi yüksek müsadenizle araya bir girmem lazım. Şöyleki. Kuzu dayıyı okuyorum ama pek benle paralel düşünmüyordu. Taki bugün maduro konusunda yazsını okuyana kadar.
    Borsada bazen ileride büyük karmaşa beklentisi varsa önce sert alırsın. (15 temmuz öncesi daha Ekrem başkan op. Hemen öncesi. Rahip krizi öncesi vs vs. ) Bu çıkışın süresi insider olanlar dışında bilinmez pek. Misal 2018 ocak ayında komple dolarda iken bana "ok güzel ama bankada tutma denildi idi" bende sieee çektim idi. Sonra bazı şeylerin kıyısından köşesinden dönüldüğünde neden böyle dendiğini anladım tabi.

https://www.facebook.com/HaberGlobal...3663848287734/

Adam resmen go to turkey demiş. Bunu kim neye niçin söyler. Demek ki bizi ortak olarak falan görüyor maduro ile. Neden rusya demiyor çin demiyor o kadar iş birliği varmış. Neden go to turkey demiş. E bu adam suçlu değil mi. His ass in jail falan. O zaman bizi nasıl görüyor bunlar. ???
    Bizim kilerin tırsak ve umursamaz gözüken açıklamaları.
    Trump un TR dostu gibi aşırı görünmesi.
    Bir anda aniden Tayyip in apar topar ABD de çağrılması. Ultimatom verilmesi. Bir anda aniden muhalif yandaş demeden içeri almaların başlaması.
    Adam çin çin çin diyor. Bizim kilerin aldığı karar.
    https://www.bbc.com/turkce/articles/c4g5xgj1952o
    F35 leri geçtim. f16 blok70 lerde bile hala ayak diretiyorlar vermiyorlar. Bundan bir süre önce borsa büyük bir kırılım/haber beklentisi içinde bu net demiştim. Ona göre ya 4-5 dolarlara yada 1 dolara işte. Şimdilik ilk bi yukarı kalkış gerçekleşti ama ben açık söylim endişeliyim.Ama Yüzde 20 malla bu işin içinde olmaya karar verdim. Belkide borsa gidecek ama benim hisseler gitmeyecek yada borsa komple çökecek. Riski göze aldım. Yakın takipli diyeceğimde bir anda sabah tabana verme ihtimalleri de var. (mart ayını hatırlayın) Yada 2018 gibi yedire yedire verip haber düştüğü anda iki taban da çekebilirler. O yedirmeler esnasında hepimiz maliyet düşürme telaşesinde de olabiliriz.

Mutfakda büyük birşeyler var. Ama çok iyi ama çok kötü.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şimdi yüksek müsadenizle araya bir girmem lazım. Şöyleki. Kuzu dayıyı okuyorum ama pek benle paralel düşünmüyordu. Taki bugün maduro konusunda yazsını okuyana kadar.
    Borsada bazen ileride büyük karmaşa beklentisi varsa önce sert alırsın. (15 temmuz öncesi daha Ekrem başkan op. Hemen öncesi. Rahip krizi öncesi vs vs. ) Bu çıkışın süresi insider olanlar dışında bilinmez pek. Misal 2018 ocak ayında komple dolarda iken bana "ok güzel ama bankada tutma denildi idi" bende sieee çektim idi. Sonra bazı şeylerin kıyısından köşesinden dönüldüğünde neden böyle dendiğini anladım tabi.

Adam resmen go to turkey demiş. Bunu kim neye niçin söyler. Demek ki bizi ortak olarak falan görüyor maduro ile. Neden rusya demiyor çin demiyor o kadar iş birliği varmış. Neden go to turkey demiş.
    Bir anda aniden Tayyip in apar topar ABD de çağrılması. Ultimatom verilmesi. Bir anda aniden muhalif yandaş demeden içeri almaların başlaması.
    F35 leri geçtim. f16 blok70 lerde bile hala ayak diretiyorlar vermiyorlar. Bundan bir süre önce borsa büyük bir kırılım/haber beklentisi içinde bu net demiştim. Ona göre ya 4-5 dolarlara yada 1 dolara işte. Şimdilik ilk bi yukarı kalkış gerçekleşti ama ben açık söylim endişeliyim.Ama Yüzde 20 malla bu işin içinde olmaya karar verdim. Belkide borsa gidecek ama benim hisseler gitmeyecek yada borsa komple çökecek. Riski göze aldım. Yakın takipli diyeceğimde bir anda sabah tabana verme ihtimalleri de var. (mart ayını hatırlayın) Yada 2018 gibi yedire yedire verip haber düştüğü anda iki taban da çekebilirler. O yedirmeler esnasında hepimiz maliyet düşürme telaşesinde de olabiliriz.

Saygı duyarım.
    Bu da bir senaryo. Sorularınıza ise topik ve görüş sahibi Guzu reyiz cevap verecektir.
    Ben mevcut bir duruma(topik sahibinin yazı ile bildirdiği...) işaret ettim. İlgili gönderide üzerinde tartışılabilecek bir öngörü yok takdir edersiniz.
    Haaa kendi görüşüm var mı? Elbette. Lakin burada beyan etmedim. Etmem.
    Sahne Guzu reyizin, performans Guzu reyizin.
    Ben izleyici olarak performansa dair fikir beyan ederim en fazla.
    Sevgiler, selamlar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Adam resmen go to turkey demiş. Bunu kim neye niçin söyler. Demek ki bizi ortak olarak falan görüyor maduro ile. Neden rusya demiyor çin demiyor o kadar iş birliği varmış. Neden go to turkey demiş. E bu adam suçlu değil mi. His ass in jail falan. O zaman bizi nasıl görüyor bunlar. ???

BRAVO.....almaya basladilar.....13 700 e kadar surer bu.....ORAYA GELDIK MI.....

bakacagiz mathias.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. Malları satmak için yükseltmeleri lazım derdi kuzu hocam

Düşerken kimse almaz

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Kitap yaz okuyalım, şiir yaz söyleyelim, şarkı yaz dinleyelim...

Büyüksün Guzu reyiz...
    %1.80 yukarı doğru çöktü!
    ha ha ha....tesekkur ediyorum....guzel ve zeki yaradilmis kardesim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Malları satmak için yükseltmeleri lazım derdi kuzu hocam

Düşerken kimse almaz
    tuncer....

ben....yazdiklarimla.....hepinizin dikkatini bi yere cektim....IHTIMALLERE.....

hedef feyza-2 ucun....SURIYE de....VER KURTUL a cektim....maduro-turkiye iliskisi....VER KURTUL u yaratiyor.

ISRAEL eline bu silahi aldi....NARKOTIK DEVLETLER.....bununla istediklerini yaptiracak.....OZETI BU....yazdiklarimin....

11 700 kapattik.....KAPANIS RAKKAMI BU....EN TEPE....

sunu soyluyor.....iki ay rallideyim.....KUZU nun anlattiklari 3 aydan once ORTALIGA DOKULEMEZ.....MAHKEME BOYLE BISEY....ZAMANA YAYILI HERSEY....

hatirlayin....IRAN a ambargoyu HALKBANKLA delmistik....surunme yillar aldi....

venezula amborgosunu nasil deldik....once bu ortaya cikarilacak....bu en az 3 ay....sonra surunme baslar....

Sayfa 167/173 İlkİlk ... 67117157165166167168169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •