Sayfa 167/218 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Simon Cousins @sicodaddy

BREAKING: Hearing from Pentagon sources that USS George H.W. Bush Battle Group has been issued "Extraordinary Orders" relating to #Afrin.
    Dezenformasyon...Afrin Ruslarin korumasi altinda...

abi ...borsa yarın açılıyor eee kurtlar büyümüştür...rulet dönmeye baslar ...iyi haberler bayram haftası dips ve borsaya 1 milyar giriş var merkez rezervi 2 milyar artmis...yırttık abiccimm...kötü haber amrikan falcısı faber yüzde 40 düsüs bekliyor...sen bekle yavrumm qtardan deveylen dolar yagayo...adamlar peraları saymıyo bile artık deve ne taşırsa...eee basgan totoyu kurtardı bunların ...hep amrikaya vercen bize de ver dimi...gökten dolar yagıyo ama 3.50 nin altı yok niye acaba ...küreselcilerin oyunu olabir mi...önemli de değilmiş zaten biz tl kullanıyormuşuz...koca koca adamlar ole diyo ...onlardan iyi mi bilcez...zati gavur perası almayın ...caiz olmaya bilir çünkü bunu bı ara soralım...tivitır üstadları tatile çıktı...peraları yicekler...bunlar dönünce dikkat edin aman diyeyim...onbinlerce takipçi...la milet dapıyo...git babanı takip et...eee biliyo ...ne biliyo...adam bası 1 lot alsan kâğıt davan...oda bi gun önce aldıklarını sana sokuyo...sen bide ölcen yalakalık yapcam diye...düsersede petron sattı...açıkçılar dadandı... falan filan ...yaz geldi ...üç kuruş pera...ölmlü dünya ...biriler sizin peraları seygilisinle lüx otellerde yemeden...bence kıtır kıtır siz yeyin afiyetlen...kıvırmadan yataram davsiyemdir

abiler nasıl peraları dolduruyonuz mu çuvala...bereketli olsun...benim yaziları bos verin . hergun borsaya bi gamyon keriz gelir . iste ben onlara yazıyom.saxso capital dükanı kapatıyor...la olum öle isim mi olur ...nerden işlem yapıyon saxso...işi örendin mi...eh işte..ama ögrenecem danışmanlarım var...başarılar...herif 15 gundur satıyor...ama yabancı kurumlar alıyor bence hepsi herif...düzelme bekliyom...zati ben hep bekliyon...ama gelmiyon...herif akıllı çıktı...nasıl yencez biz bunu...yarın vade sonu ...sora hersey olur ...abi sen ne yapıyon ...tuş oldun mu ...ama ben seni tutuyom...yencen abi arabı...düzeltme gelcek ...veee tarih borsaya fısıldayan adamı ayva göbeği yazcak...sağlıcakla iyi geceler

4. Tayyip Agamdan bir recalim var. Acilen % 0 stop out talep ediyorum.

Bestepe Merkez, recalimin acilen uygulanmasini saygiyla sunar ve dilerim. Zaman kalmadi biliyonuz nu?????

5. pkk nin ve fetonun ipini tutanlar, besleyenler ve Turkiye nin ustune salanlardan baska ne beklenirdi

http://www.hurriyet.com.tr/polis-ina...urmus-40506431

Polis inanamadı!.. Otel odasına otomatik bildiri makinesi kurmuş

Taksim'de Gezi Parkı'na bakan bir oda tutan Alman vatandaşı otel odasına akıl almaz bir düzenek kurdu. Tuttuğu odaya internet ağı, kamera sistemi ve yazıcı kuran Alman vatandaşı gece yarısı otelden dışarı çıktı. Sabah olduğunda ise Alman vatandaşı Enden Morius S.'nin tuttuğu otelin penrecesinden siyasi içerikli caddeye bildiri yağmaya başladı. Caddeye bildirinin yağdığı otel odasına giren polis gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Enden Morius S.'nin kurduğu özel düzenek ile uzaktan kumanda ederek caddeye bildiri yağdırdığı belirlendi.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

6. Sn.ayvagöbeknuri, siz eğer MİT elemanı değilseniz; ya ABD ya da İngiltere istihbaratından olma ihtimaliniz var mı ? -Benim ki de soru yani. Sanki '' evet evet ben şu yada bu istihbarattanım demesini bekliyorum.

http://www.mynet.com/haber/dunya/abd...ilir-3122761-1 Bak bu yazılarla senin yazılar benzerlik taşıyor. Bel ki de iyi ingilizcen vardır ve yabancı basını çok sıkı takip ediyorsundur. Aman bana ne canım, okuyoruz işte sonuçta.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn.ayvagöbeknuri, siz eğer MİT elemanı değilseniz; ya ABD ya da İngiltere istihbaratından olma ihtimaliniz var mı ? -Benim ki de soru yani. Sanki '' evet evet ben şu yada bu istihbarattanım demesini bekliyorum.

http://www.mynet.com/haber/dunya/abd...ilir-3122761-1 Bak bu yazılarla senin yazılar benzerlik taşıyor. Bel ki de iyi ingilizcen vardır ve yabancı basını çok sıkı takip ediyorsundur. Aman bana ne canım, okuyoruz işte sonuçta.
    yahu adam öyle olsa burada ne vakit kaybedip tanga olan shortların derdine düşecek.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Tayyip Agamdan bir recalim var. Acilen % 0 stop out talep ediyorum.

Bestepe Merkez, recalimin acilen uygulanmasini saygiyla sunar ve dilerim. Zaman kalmadi biliyonuz nu?????
    abi yanlış yere yazıyon...guzin ablaya yazsan belki bi faydası olur...hökmet 150 olcek zıfır atcez deyo...sen napıyon ...şord basıyon...muhalif misin abi ...sona basgan beni kurtarıvecen mi söyle böyle...kumarane böle çalışmaz canikom...yeni vade daha da aşağılara gelmezsse gelsede farkyapmaz tozu dumana katar eylül de gel sarkısı çalmaya başlar...dostlar ayva abim bir süper kahraman ...hıncal uluç gibi herseyi biliyo...onun üst modeli öle düşün...saygılar

Sayfa 167/218 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •