Sayfa 168/1000 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Valla şimdi bir Karadenizli gelir başlığı kafana yıkar gider...

Benden söylemesi.
    Evet kesinlikle doğru. Karadenizliler için hamsi çok değerlidir. O nedenle kültürel olarak hamsi Türkiye için balıktır. Bunu hiç kimse reddedemez. Ben de Türkiye'de balık değildir demiyorum. Ama Türk, Gürcü ve benzer kültürler için sınırlı bir tanımdır diyorum.

Karadenizli forumdaşlara gıcıklık gibi olmasın.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ni.ko Yazıyı Oku
    MEDİKAL PARK 6 aylığına basit 32, bileşiği %37,13 olan faiz oranı ile bono ihracına çıkıyor.

(Değişken kuponlu bono,toplam nominal değer 25.000.000 TL(Talebe göre değişebilir),vade 177 gün, faiz türü değişken,kupon ödemesi ayda bir, ihraç 19.09.2018, itfa 15.03.2019)
    Hım ben battım diyor yani.

3. Ekonomi kanalında Amerigadan bildiren hatun 2 gündür yurtdışında güvenli liman altın diye algı basıp duruyor.
    Altına hücum gibi.
    Rusya Uçağımızı İsrail düşürdü dedi. İntikam isterük dedi.
    Bu zamanlamalar sizce tesadüfmü?

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Ekonomi kanalında Amerigadan bildiren hatun 2 gündür yurtdışında güvenli liman altın diye algı basıp duruyor.
    Altına hücum gibi.
    Yok hocam daha altına hücuma benim hesaplarıma göre bir yıl var.Bence erken.Zaten biraz daha hücum falan olmasın.Ucuzdan toplama imkanı olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet kesinlikle doğru. Karadenizliler için hamsi çok değerlidir. O nedenle kültürel olarak hamsi Türkiye için balıktır. Bunu hiç kimse reddedemez. Ben de Türkiye'de balık değildir demiyorum. Ama Türk, Gürcü ve benzer kültürler için sınırlı bir tanımdır diyorum.

Karadenizli forumdaşlara gıcıklık gibi olmasın.
    Rahat bırak...Biraz da gıcıklık olsun be rxpu...

Alman disiplini ve terbiyesi bazan bize fazla...

O kadar kredin de var hani...

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR'in Başkanı Orhan Ökmen;

"TEMEL SORUN DEĞERSİZ TL"

Türkiye'nin temel sorununun TL'nin giderek değersiz hale gelmesi olduğunu söyleyen Ökmen "2006'dan başlamak üzere Türkiye'nin Döviz üretim kabiliyeti zayıfladı. 2000'li yılların başında milli gelir içinde sanayinin payı %24'lerdeydi, şu anda %12'lerde. Bu azalmanın tek anlamı var, o ülkenin döviz üretme kabiliyeti zayıflamış demektir.
    Ahhh bu dış mihraklar..neler yapmışlar böyle..

Bir zamanlar sanayiciler Cumhurun reisiyle birlikte uçakla Mısır'a fabrika taşımaya gidiyorlardı..

Bazı ak-aklı evvellerde o zamanlarda üretimden kaçanları/batanları iş bilmemekle suçluyorlardı..

Her balon bir gün söner..hele el parasıyla, satıp savmayla olanı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Ekonomi kanalında Amerigadan bildiren hatun 2 gündür yurtdışında güvenli liman altın diye algı basıp duruyor.
    Altına hücum gibi.
    Dolar kuru bile kurtaramıyor bu günlerde gram altını...

Dün bugün VİOP ta bir kaç kilo balıklık bir kıyaklık yaptı...

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Rahat bırak...Biraz da gıcıklık olsun be rxpu...

Alman disiplini ve terbiyesi bazan bize fazla...

O kadar kredin de var hani...
    Krediyi kazanması çok uzun kaybetmesi çok çabuk olabilir. rxpu mxpu demezler anında alaşağı ediverirler vallahi.

Forum çok sakat yerdir.

Günün özlü sözü:

Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.

NOT: Birde bizim memlekettekiler aslında almanlara gıcık olurlar. almanların bizim memleketeki lakabı piefke'dir. (bazen Büffl da derler).
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 168/1000 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •