Sayfa 168/1000 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. algoritmaların çoğunluğunun usdtry de x noktasını geçerse longla y noktasını geçerse shortla diye yığıldıkları seviyelerin tetiklenmesi sadece fiyata değil , fiyat + işlem saatine de bağlı olabiliyore.... buna da dikkat etmeli...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    S400 ler gelmezse 5 tl olacağını belirtmişsiniz. Neye göre olabilir merak ettim açıkcası?
    Kısa vadede olumlu bir gelişme olarak algılanacak doların 5 lere kadar düşmesini borsanın 100 bine kadar çıkmasını sağlar süresiz erteleme ve iptal durumunda. Orta ve uzun vadede ise döneriz yine ülke gerçeklerine. Borsa aşağı dolar yukarı devam eder.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altınla ilgili görüşleriniz nedir?
    Gerçi gram daha çok dolara endeksli ama gramda 240 beklerken 250'yi gördük.
    Ons altında 1270 dip gibi oldu ama bellide olmaz aşağıda kırabilir ama kırmaması lazım.
    FEDin faiz arttırımlarıı bitti, ticaret savaşları başladı, çok yakındır savaşta çıkacak gibi görünüyor.
    Böyle bir ortamda ons altın ralli yapmalı ama hala kağıt üzerinden satıp fiziki toplama derdindeler.

Gram altında bu yıl içinde 350 lirayı görmeyi bekliyorum.
    Ons 1400 ze giderse dolarda 7 civarında olursa o rakam hayel değil.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Osman Nuri Meydankas
    9 hours ago
    Geçen hafta cüzdanımı bir düzenleyim dedim.aramızda kalsın biraz dağınımdır.2018 haziran ayında yaptığım market alış-verişin in fişi geçti elime 214 liralık bir alış veriş yapmışım.dün markete gittim
    ve üşenmedim o fişteki aynı ürün ve markaların etiket fiyatlarını tek tek not ettim.topladığımda aynı ürünleri alsaydım 301 lira ödeyecektim.yani 1 sene içinde yüzde 50 ( kibar olamayacağım) girmiş.
    X.Amed abi, senin g.tün bu işlere basar "Girmiş" ney, yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    https://online.paulparkman.com/produ...ords-id-21bz55

bir centilmenin ayakkabı odasında en az 3 çift paul parkman'ı yoksa .... neyse devamını getirmek istemiyorum ağır konuşurum
    Bence oldukça ucuz,aylık kazancı 100bin üzeri olanlar harcamakta zorluk çekiyor,onları da düşünmek lazım

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bence oldukça ucuz,aylık kazancı 100bin üzeri olanlar harcamakta zorluk çekiyor,onları da düşünmek lazım
    Ben almam, sokağa çıktığımda anında derisini çizerim, astarida 3 gunde siyahlasir!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Zaten büyük ihtimalle öyle olacak. Öyle olmazsa zaten ihale kendilerine kalacak.
    Akp seçmenine ısrarla istiyor alınmasını zaten, alınmazsa çifte darbe yer akp.
    Papazla karizmayı çizdiren reis S-400 lerden manevra yapmaz yapamaz.
    Niye karizmayı çizdirmiş olsun ki? Papaz yüzünden oy atmaktan vazgeçen 1 tane dahi taraftarı var mıdır acaba? Çizilmeyen bir karizması var,sadece attan düşme olayı biraz sıkıntılıydı.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben almam, sokağa çıktığımda anında derisini çizerim, astarida 3 gunde siyahlasir!
    Yani şöförünüz kapıyı açtığında mekana girene kadar ayakkabıyı çizdirecekseniz pes derim

Sayfa 168/1000 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •