Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Üstat gözden kaçırmışımteşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
12-13 yıl önce, hsbc portföy haftalık bir bülten yayınlardı. Bültende 10 hisselik bir portföy önerirdi. 4-5 haftada bir listeden bir hisse çıkarır, başka bir hisse eklerdi. O hisse portföyünü kendi hesabımda her hisseyi onda bir oranında alıp birebir uygulardım. Bırak her ayı , her hafta 1-2% endeksten yüksek performans gösterirdi. O bülteni sonlandırana kadar yaklaşık 2 yıl endekse göre çok çok daha fazla para kazanmıştım sayelerinde. Şu anki portföyümün temellerini atmıştır. Hep iyi hatırlarım o yüzden. HVS'de asla kötü fon değil ama hep daha iyisi olurmuş gibi geliyor nedense. Yeni fon çıkardıklarını görünce aklıma geldi.
Bagzi fonlar günde 3 öğün günlük getiri tweetler oldu. Ne hikmetse kendi şirketlerinin kağıdı tavan tavan koştuğu sırada
Başarılı mı zaman gösterecek ama pazarlama konusunda başarılı oluyorlar.
3 gündür endekse göre iyi performans gösterince günlük getirileri paylaşmaya başladılar.
Haftalık veriyorlardı en son.Amaçlarını ciddi ciddi merak ediyorum.
Saygılar.
#nnf anket yaptı günlük paylaşım konusunda. Anket sonucu ve ısrarlı talepler sonucunda paylaşmaya karar verdiler. Zamanla mı manidar mı değil mi bilemem.![]()
Yer İmleri