Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 168/919 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim oy hakkım olursa petkm derim, piyasada gaz ve mazut bol, bunların rafineri işi azerilerde. Zaten şüüüle bi söz vardı yanılmıyorsam.
    Çeçenden canını azeriden malını diye bişii di. Adamların malı gıymatlı olur, kolayınan ucuza vermezler

PETKM yakın zamanda ikiye katladı zaten...

Üstüne bir daha yapabilir mi, pek emin değilim...

Herkesin malumu burda da bir balina var, bakalım balina ne zaman çıkış yapacak...

Kağıtta yukarı potansiyel olmakla birlikte, benim 1' e 2 adaylarım arasında değil malesef...

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    PETKM yakın zamanda ikiye katladı zaten...

Üstüne bir daha yapabilir mi, pek emin değilim...

Herkesin malumu burda da bir balina var, bakalım balina ne zaman çıkış yapacak...

Kağıtta yukarı potansiyel olmakla birlikte, benim 1' e 2 adaylarım arasında değil malesef...
    Valla abi ben GUBRF den soona tırstım. Hiçbir hisseye şu olur bu olur demem, şunu öğrendim hisse bazlı sınır yok bu oyunda paragöz abi bilir ben bu kaadı zamanında 2-2.5 lu fiyatlar arasında alırsatardım üçbeş guruş cigara parası çıkarsa yetiyor bana diyerekten, malı bi sattık bi daa alamadık..
    Yüzyılın piyangosunu kaçırmışım.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim oy hakkım olursa PETKM derim, piyasada gaz ve mazut bol, bunların rafineri işi azerilerde. Zaten şüüüle bi söz vardı yanılmıyorsam.
    Çeçenden canını azeriden malını diye bişii di. Adamların malı gıymatlı olur, kolayınan ucuza vermezler
    Bir de Bozkurt senin oy hakkın olmaz olur mu hiç...

Şu forumda en çok beğendiğim kişiler arasındasın...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Şu an BİST30' da ikiye katlama potansiyeli olan hisse var mıdır sizce ???

Varsa hangi hisse, neden ???

Vade 8 ay olsun...

Bence var, ben en son yazayım...
    Turkcell..

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Şu an BİST30' da ikiye katlama potansiyeli olan hisse var mıdır sizce ???

Varsa hangi hisse, neden ???

Vade 8 ay olsun...

Bence var, ben en son yazayım...

Neyse ben de kendi fikrimi yazayım o zaman...

İstediğim etkileşim oldu, önemseyip cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

Benim ikiye katlama potansiyeli gördüğüm kağıda gelince, sadece bir tane var...

Ben THY' nin 8 ay içinde 2' ye katlayabileceğini düşünüyorum...

Sebebi ise basit; pandemi başından itibaren ciddi baskılara maruz kaldı havacılık sektörü...

PEGASUS dibinden 3,5' e katladı nerdeyse, THY aradaki farkı öyle ya da böyle kapatacaktır...

THY dışında yüksek potansiyel gördüğüm iki hisse daha var...

Bunlardan biri VAKBN, öbürü ise HALKB...

6. Hocam gayet güzel tespit ama şu var kısa da olur uzun da olur tabi bilemeyiz emme velakin THY marka değeri var aynı bilişim gibi... Nereye geleceğini bilemeyiz.. Demem o ki saydıklarınız içinde bence en risklisi ve en sürprizi
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

İstediğim etkileşim oldu, önemseyip cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

Sebebi ise basit; pandemi başından itibaren ciddi baskılara maruz kaldı havacılık sektörü...

PEGASUS dibinden 3,5' e katladı nerdeyse, THY aradaki farkı öyle ya da böyle kapatacaktır...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Kozaa için ne dersiniz ikiye katlama ihtimali var mıdır sizçe Cevaplarınz için şimdiden teşekkürle

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

THY' de yüksek potansiyel buluyorum dedikten bir gün sonra gavurların daha ilk seansta 11 mn lot mal alması...

Beni mi takip ediyonuz lem deyyuslar...

Bu işin şaka tarafı tabi, ama favorilerimi belirlemede dönem dönem yapılan bu tarz yüklü alımların etkisi yüksek...

Sayfa 168/919 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •