Sayfa 168/1004 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop - XXX

1. KRDMD 3 aylık takası...

KRDMD neden gidiyor sorusunun cevabı...

Mal tek elde toplanınca adamlar istediği gibi at koşturur...

Bu adamlar bu malı satmadan da bu tahta düşmez...

Hatta yukarılara doğru daha da sığlaşır, sürmesi de kolaylaşır...

2. Çok mümkün
    Ancak o 172x.xxx ler kolay yerler değil

3.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Bugunku hareket Ölü kedi sıçranasına güzel bir örnek olacak diye düsünüyorum. Şelalenin habercisisir. Yarin son ayardan sonra şelalenin baslamasi beklenir.
    Olu kedinin sıçraması icin yüksekten atmak gerekir bu bildiğin tekir heryeri kipir kipir...

4.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Sen bu işi bilmiyon sankim pek... Nasd** da ki fiyatlama ile sanayi endeksini bir tutman in sanayi endeksinin 20-30 la çarpman lazım...
    Haklısınız.. Bilseydim 140 binlerde hisse alımını kesmezdim.. 7 8 lirada Ereğli nin yüzüne bakmayanlar, 2 lira iken Karademir almayanlar bugün 6 lirada Karademir düşmez diyor.. Bi borsaya bu gözle bakmayı öğrenemedik.. Çok haklısınız nasd** la ne alaka. Siz bilmeye devam edin

5. KRDMD ocak vadelisi de fecaat...

Bayağı bir şort kıstırmışlar orda...

6. Pala talimatımdır ;

Eksi 1000-1500 akabinde 16:30 dan sonra 172x lere yolculuk
    Günü en tepeden 500-600 puan aşağıdan 172x lerden kapanış

7. EREGL, KRDMD bilanço açıklanma tarihlerini bilen var mı arkadaşlar...

8. nasıl olsa en geç yarına kokusu çıkar, gerçekten ralli devamı mı yoksa son kez gaza getirme ayağı mı yarın göreceğiz, madem dayının o kadar gücü var yarın ilk işi bir üstteki direnci kırıp koltuğunu sağlam yere kurar. kızmayın ama inşaallah sabah açılışında longcular terse gelmez. bugün neden böyle yukarı çıktı gerçekten bilgisi olan var mı? eğer sebep yoksa yarın eksi %2 gap atsa kabaca bu sabahki seviyeye gelecek bu sefer de diğer tarafı long açanları haşlamış olacak.. çok işkillendim çokkkkk. hani eksi 1 gördükten sonra toparlar yatay ya da hafif artı kapatırsın eyvallah da, ne bileyim!!!

Sayfa 168/1004 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •