Ardyz bile nerelerden geldi seni yakaladý Karolin, yine kötü yolu düþtün, kar olunca hemen tavan olmuþ hisse.
Böyle devam et, bedelliye de sadece sen katýlýrsýn artýk.
Ardyz bile nerelerden geldi seni yakaladý Karolin, yine kötü yolu düþtün, kar olunca hemen tavan olmuþ hisse.
Böyle devam et, bedelliye de sadece sen katýlýrsýn artýk.
Son düzenleme : bawer; 10-11-2023 saat: 13:04.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Savunma Sanayine yönelik olarak tasarým ve üretim yapmakta olan Karel, sektöre özel ürün ve çözümleri ile Tayland Defense & Security Fuarýnda.
Sektör tarafýndan önemli görülen, uluslararasý savunma ve iç güvenlik fuarý Defense & Security, 20 yýldýr Tayland'ýn baþkenti Bangkok'ta düzenleniyor. Fuar bu yýl 6-9 Kasým tarihleri arasýnda gerçekleþiyor. Türk savunma sanayinin geniþ katýlýmý ile farkýndalýk yarattýðý fuarda Karel standý, ürün ve çözümleri yoðun ilgi görüyor.
..........
Birde gün sonunda bir yatýrýmcýnýn tüm malini toplayýp kamyonu 26.40 a dayadigini gördüm. Bugun iþlerim nedeniyle pek bakmamýþtým ama ayný arkadaþ pazartesi yine satmak isterse ben alýrým o mali. Stres yapmýþ kimseöyle mal mý satilir ? Hani ben burdayým der gibi... ee bizde burdayýz
Þirketimiz'de Mali Ýþler Direktörü ve Ýcra Kurulu Üyesi unvanlarýyla görev yapmakta olan Sayýn Arda Denizhan, Þirketimiz'deki tüm görevlerinden 10.11.2023 tarihi itibarýyla ayrýlmýþtýr. Yerine yapýlacak atama ayrýca kamuya duyurulacaktýr.
Sayýn Arda Denizhan'a Þirketimiz'e yapmýþ olduðu deðerli hizmet ve katkýlarýndan dolayý teþekkür ederiz.
Son iki bilancoyu yönetemeyen Arda Bey'in iþine son vermisler. Çok isabetli ve yerinde bir karar olmuþ. Ýyi yönetilmeyen bilanco biz hissedarlara çok zarar vermiþti. Umarim yerine atanacak kiþi bu konulara daha hakim olur .
Ardyz bile geçti bunu, böyle devam edin, bedelliden de alýrsýnýz üçün birini finans dahileri.
Yer Ýmleri