Neyi açıkladılar ki bunu açıklasinlar. Yüzleri kalmadı. Kime neyi anlatacaklar. Allah büyüktür insanlara yalan söylemek kandırmak kul hakkı almanın özetini bilmeliler. Bilmiyosalar yazık onlara.
Neyi açıkladılar ki bunu açıklasinlar. Yüzleri kalmadı. Kime neyi anlatacaklar. Allah büyüktür insanlara yalan söylemek kandırmak kul hakkı almanın özetini bilmeliler. Bilmiyosalar yazık onlara.
istinafa gidecekler....
genel kurul çalışmalarına devam ediyorlarmış......( sanırsın ULUSLARARASI UZAY ÜSSÜNDE toplantı yapacaklar da, NASA dan vesaire İZİN ALMAYA çalışıyorlar.......
ayrıca HEPİNİZ OLMASA DA , BAZILARINIZ " KÖTÜNÜYETLİYMİŞ, FIRSATÇIYMIŞ".....
"GENYATIRIM, ÇOK DÜZGÜN ÇALIŞAN BİR ŞİRKETMİŞ, SÜTTE LEKE VAR AMA ONLARDA YOKMUŞ"......
( BEN DEMEDİM......ONLAR DEDİ)........
Deniz bey vatandaşın beyanı esas,Ancak bunların belgeleri ile beyanları örtüşmüyor
Hakketen ne demek oluyor şimdi. Genel listeye baktığımızda iflas etmiş veya kottan çıkarılmış şirketler. Genyh var ama gnpwr hol. Yok. Ben bişey anlamadım. Anlayan bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim.
10 yıldır işlem yapılmayan 0,709 lot Genyh hissesi fona devrolmuş. Onu satıyorlarmış.
Hayrına biri şunu 5 liraya alıversin.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri