arkadaşlar gentaş birinci çeyrekte 3,5 milyon ,ikinci çeyrekte ise tam üç katı olan 10 milyon tl kar etmiştir ama buna rağmen hareket etmemiştir...piyasa bazen teyit aramaktadır...sonraki çeyreklerde de benzer güzel karlar edeceği anlaşıldığında ise hisse temelinin gösterdiği yere çıkmak ister....ki son gelen çeyrek ikinci çeyrekten de daha iyi olmuş ve tam 13,5 milyon oldukça güzel ve süpriz bir kar açıklamıştır...bu gelen kar ile şirket artık teyidini yapmıştır...üç vardiya fuul çalışan bir şirket gittikçe iyi bilanço açıklayınca artık babaların dikkatini çekmiştir..ve sizin de gördüğünüz gibi artık agresif çıkmıştır..
endeksin %2,2 düştüğü bir çok baba hissenin rezil olduğu bir günde tarihi direnci olan 1,64 ü güçlü bir şekilde yukarı kırmış ve %10 luk bir prim yapmıştır...bu performansı tarihi zirvesini %5 geçmek için yapmamıştır...hedef çok daha büyüktür...hisse zaman zaman dinlenme sürecine girecektir ve belki de düşük hacimler ile biraz da düzeltmeler yapabilecektir...ama bu dinlenme ve düzeltme süreçlerinden sonra muhakak çıkış yapacaktır...benim mantığım böyle söylüyor dostlar...
orta ve uzun vadede bu çıkış trendinin 2,50-3,00 aralıklarına ulaşacağına inanıyorum...bu benim 10 yıllık borsa tecrübemin bana söyledikleridir...yine de siz beni dinlemeyin ve kendi düşünce ve risklerinize göre hareket edin..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri