Sayfa 169/652 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Keko yeminle söylüyorum. Ayağın uğurlu geldi. Ezasını biz çektik, inşallah sefasını sen sürersin Gents'in. Bir de Blcyt gir de oradaki arkadaşlar da sevinsin. Garipler, hisse deliksiz düşünce sudan çıkmış balığa döndüler. [emoji23]

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Sayın cumba Kuka alkadan kazandık ben gentasin bu durumunu Alkan'ın 1.64 den başlayan çıkışına çok benzetiyorum alkada 10 yıl 1.40 larda durmustu 6 TL ye gitmişti gentaşda 10 yıldır 1.40 civarı gentaşda bir alka gibi olabilirmi değerli yorumlarınızı görmek isteriz saygılar

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayin sancaktar,
    Ben o derece bur hareket beklemiyorum,
    Burada ,
    Yil sonu bilancosunuda gormek lazim,
    Gentas uyuz bir kagittir,
    Dikkatli olunmali,
    Kisa donemde 1,80 i gecebilecegini tahmin etmiyorum,
    İslem hacmi takip edilmeli,
    Bol kazançlar

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugünkü hareketin aracı kurum işlemleri bazında pasta sını verebilecek arkadaşımız varsa çok anlamlı olurdu?
    Bugün agresif alan bu meraklıların hangi kurumlar olduğu yorum ve hissernin yönüne ışık tutacaktır.
    Help? Paylaşan olursa şimdiden teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385

5.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Sayin sancaktar,
    Ben o derece bur hareket beklemiyorum,
    Burada ,
    Yil sonu bilancosunuda gormek lazim,
    Gentas uyuz bir kagittir,
    Dikkatli olunmali,
    Kisa donemde 1,80 i gecebilecegini tahmin etmiyorum,
    İslem hacmi takip edilmeli,
    Bol kazançlar

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ederim cevap için sizede bol bereketli kazanç dilerim

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 1.81 direnci geçersek sonraki diren 1.91
    1.65 desteği var kıracağını zannetmiyorum kirarsa sonraki destek 1.56

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Keko yeminle söylüyorum. Ayağın uğurlu geldi. Ezasını biz çektik, inşallah sefasını sen sürersin Gents'in. Bir de Blcyt gir de oradaki arkadaşlar da sevinsin. Garipler, hisse deliksiz düşünce sudan çıkmış balığa döndüler. [emoji23]

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum geleceğim hisse beni taşıyabilecek mi ?? beni taşımayan hisseyi bende taşımam...marifet bizde değil dostlar hissededir..gentaş bu kadar güzel bilanço açıklamasaydı bu hisseye bende girseydim değişen bir şey olmazdı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. arkadaşlar gentaş birinci çeyrekte 3,5 milyon ,ikinci çeyrekte ise tam üç katı olan 10 milyon tl kar etmiştir ama buna rağmen hareket etmemiştir...piyasa bazen teyit aramaktadır...sonraki çeyreklerde de benzer güzel karlar edeceği anlaşıldığında ise hisse temelinin gösterdiği yere çıkmak ister....ki son gelen çeyrek ikinci çeyrekten de daha iyi olmuş ve tam 13,5 milyon oldukça güzel ve süpriz bir kar açıklamıştır...bu gelen kar ile şirket artık teyidini yapmıştır...üç vardiya fuul çalışan bir şirket gittikçe iyi bilanço açıklayınca artık babaların dikkatini çekmiştir..ve sizin de gördüğünüz gibi artık agresif çıkmıştır..

endeksin %2,2 düştüğü bir çok baba hissenin rezil olduğu bir günde tarihi direnci olan 1,64 ü güçlü bir şekilde yukarı kırmış ve %10 luk bir prim yapmıştır...bu performansı tarihi zirvesini %5 geçmek için yapmamıştır...hedef çok daha büyüktür...hisse zaman zaman dinlenme sürecine girecektir ve belki de düşük hacimler ile biraz da düzeltmeler yapabilecektir...ama bu dinlenme ve düzeltme süreçlerinden sonra muhakak çıkış yapacaktır...benim mantığım böyle söylüyor dostlar...

orta ve uzun vadede bu çıkış trendinin 2,50-3,00 aralıklarına ulaşacağına inanıyorum...bu benim 10 yıllık borsa tecrübemin bana söyledikleridir...yine de siz beni dinlemeyin ve kendi düşünce ve risklerinize göre hareket edin..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 169/652 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •