Sayfa 169/916 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. KAP *** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. *** KUTPO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Rekabet Kurumu Başvuru Sonucu Hk.

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    ŞirketimizYönetim Kurulu 18.09.2017 tarihli ve 2017/19 sayılı toplantısında'"Türkerler İnşaat Turizm Madencilik
    EnerjiÜretimve Ticaret A.Ş.veKazım TÜRKER'inKirazEnerji Yatırım Üretim Ve Ticaret A.Ş.'nin 11.069.813,99 TL (onbir
    milyonaltmışdokuz bin sekiz yüz onüç TL doksan dokuz kuruş)'sı ödenmemiş15.000.000.- TL.(Onbes milyon Türk Lirası)
    esas sermayesinde, sahipolduklarıher biri 100 TL itibari değerde toplam 150.000 adet nama yazılıpaylarınıntamamının,
    Şirketimizana sözleşmesinin işletme konusunailişkin 3'ncü maddesine ilişkin madde tadilinin tamamlanması ve Enerji
    Piyasası Denetleme Kurumu ileRekabet Kurulu'ndan gerekli yasal izinlerin alınması kaydıyla, pay başına 228,81 TL olmak
    üzere toplam 10.000.000 USD (onmilyon Amerikan Doları)bedel karşılığında, ödenmemiş sermaye borcu ile Türkerler İnşaat
    TurizmMadencilikEnerji Üretim ve Ticaret A.Ş.veKazım TÜRKER'den satın alınmasına"kararverilmiştir.Şirketimiz
    18.09.2017tarihlive 2017/19 sayılı Yönetim Kurulu kararındaki öngörülen amaca hizmetedecek pay alım işlemi, izne tabi
    devralmalar için mevzuat ile öngörüleneşiklerin altında kalması dolayısıyla, hâkim durum yaratmaya veya hâkim
    durumu dahada güçlendirmeye yönelik olarak ülkenin bütünü yahut bir kısmında herhangibir mal veya hizmet
    piyasasındaki rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucunu doğuracak nitelikte kontrol gücünü etkileme gücü olmaması
    sebebiyle,29/092017tarihinde Rekabet Kurulu'na yaptığımız başvuru sonucunda, 4054 sayılı Rekabetin Korunması
    HakkındaKanun'un"Birleşme ve Devralma" başlıklı 7. maddesi hükmü ve bu Kanunadayanılarak çıkarılan 2012/3 sayılı
    Rekabet Kurulu'ndan İzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralmalar Hakkında Tebliğ hükümleri kapsamında bir
    işlem olmadığınadair görüş, 03/10/2017 tarihinde Rekabet Kurulu tarafından şirketimize bildirilmiştir.Kamuoyu bilgisine
    saygı ile duyurulur.

-KAP-

2.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    KAP *** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. *** KUTPO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Rekabet Kurumu Başvuru Sonucu Hk.

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    ŞirketimizYönetim Kurulu 18.09.2017 tarihli ve 2017/19 sayılı toplantısında'"Türkerler İnşaat Turizm Madencilik
    EnerjiÜretimve Ticaret A.Ş.veKazım TÜRKER'inKirazEnerji Yatırım Üretim Ve Ticaret A.Ş.'nin 11.069.813,99 TL (onbir
    milyonaltmışdokuz bin sekiz yüz onüç TL doksan dokuz kuruş)'sı ödenmemiş15.000.000.- TL.(Onbes milyon Türk Lirası)
    esas sermayesinde, sahipolduklarıher biri 100 TL itibari değerde toplam 150.000 adet nama yazılıpaylarınıntamamının,
    Şirketimizana sözleşmesinin işletme konusunailişkin 3'ncü maddesine ilişkin madde tadilinin tamamlanması ve Enerji
    Piyasası Denetleme Kurumu ileRekabet Kurulu'ndan gerekli yasal izinlerin alınması kaydıyla, pay başına 228,81 TL olmak
    üzere toplam 10.000.000 USD (onmilyon Amerikan Doları)bedel karşılığında, ödenmemiş sermaye borcu ile Türkerler İnşaat
    TurizmMadencilikEnerji Üretim ve Ticaret A.Ş.veKazım TÜRKER'den satın alınmasına"kararverilmiştir.Şirketimiz
    18.09.2017tarihlive 2017/19 sayılı Yönetim Kurulu kararındaki öngörülen amaca hizmetedecek pay alım işlemi, izne tabi
    devralmalar için mevzuat ile öngörüleneşiklerin altında kalması dolayısıyla, hâkim durum yaratmaya veya hâkim
    durumu dahada güçlendirmeye yönelik olarak ülkenin bütünü yahut bir kısmında herhangibir mal veya hizmet
    piyasasındaki rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucunu doğuracak nitelikte kontrol gücünü etkileme gücü olmaması
    sebebiyle,29/092017tarihinde Rekabet Kurulu'na yaptığımız başvuru sonucunda, 4054 sayılı Rekabetin Korunması
    HakkındaKanun'un"Birleşme ve Devralma" başlıklı 7. maddesi hükmü ve bu Kanunadayanılarak çıkarılan 2012/3 sayılı
    Rekabet Kurulu'ndan İzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralmalar Hakkında Tebliğ hükümleri kapsamında bir
    işlem olmadığınadair görüş, 03/10/2017 tarihinde Rekabet Kurulu tarafından şirketimize bildirilmiştir.Kamuoyu bilgisine
    saygı ile duyurulur.

-KAP-
    hiç bir olumlu haber kağıdı heyecanlandırmıyor.... arkadaş gidemeyen kağıt düşer endeks 100 binlere yaklaştı sen yine aynı rakamlarda idin 105 binlere geldik yine aynı rakamlardasın bu nedir anlamıyorum bu nasıl bir baskıdır...

3. kağıt bence bilanço öncesine kadar belki birkaç gün sonrası 7,40-7,50 aralığına kadar gelecek. Ondan sonra yabancı ilgisiyle ağustos 2018 e kadar 14 liraya doğru yolculuğa başlayacak hisse senedi bölünmesi veya sermaye artışı yaşarmıyız onu bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    kağıt bence bilanço öncesine kadar belki birkaç gün sonrası 7,40-7,50 aralığına kadar gelecek. Ondan sonra yabancı ilgisiyle ağustos 2018 e kadar 14 liraya doğru yolculuğa başlayacak hisse senedi bölünmesi veya sermaye artışı yaşarmıyız onu bilmiyorum.
    Batirimci kardes, gordugum kadariyla sende eski KUTPO zedelerdensin. Bu tip cumleler kurma cesareti bile hos. Ama neye gore boyle birsey soylediginin altini doldurursan cok daha heyecanli olur aylardir hissesinin dususunu seyreden bizler icin

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben pek kutpozede değilim alış ortalamam 4,26 o yüzden pek sıkıntım yok eğer daha önce yazdıklarımı görebilirsen orada birçok sebep yazdım. Benim stop noktam 5,00 oraya kadar inmedikçe herhangi bir satış yapmayacağım. Hedefim 14 lira sabit devam ediyor.
    Ekran alıntısı nasıl yapılır bilmiyorum ama alış tarihim 22.07.2016 lot sayısı 9380 adet alış ortalaması 4,26 yazıyor.
    9,57 de sadece hata yaptım o sırada yabancı satışa geçmişti keşke bende o ara satıp gözüme kestirdiğim ASELSANI alıp bekleseydim. Tek KEŞKEM O
    Eğer uzun grafiklere bakarsan kağıt yükseliş bandının en alt noktasında bilanço öncesine kadar bu noktanın altına ineceğini düşünmüyorum. Ayrıca kağıt her konuda atılım yapıyor daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi tek negatif yönü patron hissesi olması hala tam bir kurumsallık içinde bulunmaması 2016 son çeyrek ve 2017 1. çeyrek bilançolarında karı zayıf göstermek için reklam gideri olarak 25 milyon tl yazdırdı.

6. yine aşağıya basmaya başladı baskı devam ediyor
    kapanış tahminim 80-81
    beni inş yanıltır

7.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Ben pek kutpozede değilim alış ortalamam 4,26 o yüzden pek sıkıntım yok eğer daha önce yazdıklarımı görebilirsen orada birçok sebep yazdım. Benim stop noktam 5,00 oraya kadar inmedikçe herhangi bir satış yapmayacağım. Hedefim 14 lira sabit devam ediyor.
    Ekran alıntısı nasıl yapılır bilmiyorum ama alış tarihim 22.07.2016 lot sayısı 9380 adet alış ortalaması 4,26 yazıyor.
    9,57 de sadece hata yaptım o sırada yabancı satışa geçmişti keşke bende o ara satıp gözüme kestirdiğim ASELSANI alıp bekleseydim. Tek KEŞKEM O
    Eğer uzun grafiklere bakarsan kağıt yükseliş bandının en alt noktasında bilanço öncesine kadar bu noktanın altına ineceğini düşünmüyorum. Ayrıca kağıt her konuda atılım yapıyor daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi tek negatif yönü patron hissesi olması hala tam bir kurumsallık içinde bulunmaması 2016 son çeyrek ve 2017 1. çeyrek bilançolarında karı zayıf göstermek için reklam gideri olarak 25 milyon tl yazdırdı.
    Pardon..pardon..sen yazdikca hatirladim. 4.26lar mukemmel seviye. Keske dedigin gibi 9un uzerindeyken cikabilseymissin. Ama o zamanlarda ilk planda 12 sonra 14lerdi hedef. Ben 2016da tepeden alip sonra acil cikan baska bir ihtiyacim sebebiyle zararina veren, sonra 6.80lerde (zaten o zamanlarin tabani gibiydi) zararimi karsilama niyetiyle tekrar alip, artik israrla zararina vermemek uzere hisse ile duygusal bir iliskiye girmis KYyim haberleri biz de takip ediyoruz ama hissenin hic tepki vermemesi iyice umitsizlige itti beni. Gerci buyuk bir aksilik cikmazsa kar etmeden cikaya hic niyetim yok. Belki kari ben gorurum, belki cocuklarim sorun diil. Umarim sizin dediginiz gibi bir toparlanmaya girer biran once.. saygilar

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. utandır beni hadi petito

Sayfa 169/916 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •