Sayfa 169/581 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Yapı kullanım izin belgesi alınması için gerekli olan belge ve onaylarla ilgili müracaatlar yapılmıştır. Belge ve onayların alınmasını müteakip yapı kullanma izin belgesi alınacaktır. Projede yer alan gayrimenkullerin 13 - 25 Ocak tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilmesine ilişkin Müteahhit Firma tarafından duyuru yapılmıştır.

Yukarıdaki açıklamaya göre eğerki yapı kullanım belgesi alınırsa satışlar hızlanacaktır, parayı basan hemen kullanmaya başlayacağı için. Yanlış mı düşünüyorum acaba. Yoksa şimde en az %70-80 satılmıştı bence, 2018 de ben de ışık görüyorum bu hissede, hem bedelli de yaptı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Zaten hepsi satılmayacak bir kısmı şirkete kalacak ve kirya verilecek.kira gelirleri ile ayakta duran bir şirket.yanılmıyosam şuanda irili ufaklu 150 adet kira geliri var.kalan borçlarınıda kira gelirleri ile ödemeyi planlyor. Ostim prestijden toplamda 115 milyon gelir bekleniyordu %41 satılmış deniyor.bu oranı baz alırsak kasasına 47 milyon girmiş durumda.

3.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Zaten hepsi satılmayacak bir kısmı şirkete kalacak ve kirya verilecek.kira gelirleri ile ayakta duran bir şirket.yanılmıyosam şuanda irili ufaklu 150 adet kira geliri var.kalan borçlarınıda kira gelirleri ile ödemeyi planlyor. Ostim prestijden toplamda 115 milyon gelir bekleniyordu %41 satılmış deniyor.bu oranı baz alırsak kasasına 47 milyon girmiş durumda.
    Borsada gelecek satınalınıyorsa kasaya girecek olan rakamlarla hissenin bu fiyatlarda kalması imkansız gibi.
    Artı olarak, daha birkaç ay oldu bedelli yapalı, o paranın bir kısmı borca harca gitti, bir kısmı da kasaya atıldı bildiğim kadarıyla.
    Endeks 118 binlere dayanmışken Ostim ölüsü bile 2 lerde olması lazımdı, bakalım kısmet artık.

4. aşağıdaki tabloyu 2017 9 aylık bilançodan aldım...
    ertelenmiş gelirler kaleminde toplamda 47 milyon TL var. bunun 39.988.141 TL si ostim prestijin satışlarından.. .varın gerisini siz hesaplayın.
    Son düzenleme : emektar; 22-01-2018 saat: 22:51.

5. Alınan bu avanslar ertelenmiş gelirler bölümünde gösteriliyordu....
    şimdi teslim edilen iş yerleri faturası kesilerek bilançoda KAR hanesinde gösterilecek.
    ayrıca bedelliden gelen paranın bir kısmı acil borçların kapatılmasında kullanılmıştı.
    13 milyon Tl si ise EURO ya çevrilerek bankada tutuluyor.
    bunların hiç biri 9 aylık bilançoda yoktu.
    yıl sonu bilançoda ise sadece bedelli gösterilecek.
    ama 2018 in ilk çeyreğinde hepsini göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    aşağıdaki tabloyu 2017 9 aylık bilançodan aldım...
    ertelenmiş gelirler kaleminde toplamda 47 milyon TL var. bunun 39.988.141 TL si ostim prestijin satışlarından.. .varın gerisini siz hesaplayın.

Hay çok yaşayın, ben de finansal raporda bu avans kısmını epey aradım, herşey net bir şekilde ortada, gerisi sabırla beklemek.
    Bu hafta iskan onayıyla yerleşimler başlarsa ilk çeyreğe kadar daha da çok satılır.
    Umarım ki, metro gibi kurumlar tahtaya girmeden hisse sağlıklı bir şekilde yükselir.

7. Geçen sene bugün 2,20 leri görmüş hisse, bugün 1,58. Ostim yönetimi bu fiyatla genel kurula gidemez, yatırımcının yüzüne bakamazlar bence.

8. borsa 118 bini geçti...yeni zirveler deniyor... bu pislik kağıt hala yerlerde sürünüyor.
    ahlak yoksunu spek 1.59 dan aldığını 1.60 tan satışa koyuyor.

Sayfa 169/581 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •