Bende aynı şeyi yazacaktım tuclk olmasa keyfimiz iyice kaçacakti. Umarim duzeltme daha yukarilardan gelir. Hatta zorda olsa 15.6 canak hedefine giderse tadindan yenmez.
Bende aynı şeyi yazacaktım tuclk olmasa keyfimiz iyice kaçacakti. Umarim duzeltme daha yukarilardan gelir. Hatta zorda olsa 15.6 canak hedefine giderse tadindan yenmez.
Haftalık usd bazli grafik paylasabilecek arkadas var midir? Rica etsem
Faaliyetleri, İHRACAT'a yönelik olduğundan DÖVİZ KURLARI YÜKSEK SEYRETTİĞİ SÜRECE beklenti olabilir.
2015 çıkışı benzeri bir çıkış olsa hayir dememHayaller hayaller...
gedza gibi olmasında.. her şeyden kıllanır olduk, kimin eli kimin ..... belli değil artık borsada..![]()
Oyle gedza kisacilara selam gönderdi. Kimse anlamadi panikte basladi nerden donecek diye izliyoruzBurda da olmayacaginin garantisi yok tabi
Ama burda yabanci yok denecek kadar az ve patron isterse sanirim hayallerimizi susleyebilir
Hisseye ilgi yeni basladi gibi buda guzel bizim için.
orada burnunda soluyorlar.. grafik attım ama yorumu burada yapayım.. 40 lar dönmez ise (ki biraz daha öpecek gibi yukarıdan malllananları) 36 lar var aşağıda..
sonrasına bakarız..
Evet gariplesti forum sorsan herkes uzun vadeci ama hep yukari gitsin eksi gormeyelim istiyorlar. Acikcasi sizin grafikten 36 yi büyük ihtimal gorecegiz demistim ama gedza sağı solu belli olmuyor. Gecen senelerde genelde yukari hareketinden sonra yuzde 15-20 arasi bir cekilme huyu vardi oralardan ekleme yapardim ama bu fiyatlardan gedza alacagima tuclk bntas falan daha mantıklı hayırlısı bakalim merakla izliyoruz
Yer İmleri