Bilanco ne zaman aciklaniyor
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ne zaman aciklaniyor
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarzınızı seviyorum Sn Jonathan.. Şirketimizin 1/2000'i size hayırlı olsun, bu lotları toplarken bu kadar sığ bir tahtada aşağı yönlü hareketi bozmamak da bir maharet sanırım.
Bu soruya cevap vermenin vakti geldi mi acaba?Sn Miriel, ilgimi çektiği yönlerine biraz daha sonra değinmek istiyorum. Önce bir bakayım, tahtadaki serüvenim burada kalacak mı, devam edecek mi.
Tahtanın hareket etmemesi ile ilgili duruma...![]()
1/4500 ü de benim... 1/3500 olana kadar biriktirmeye devam edeceğim..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha gayret 1/20 yi toplayan ortaklar pay defterine adini yazdirir...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
1/2000 çok küçük bir miktar bu şirket için.
Alacağım fiyatı belirledikten sonra çok aç gözlü ya da tok gözlü olmam. Mesela, bir defasında 37 dolaylarındaydı kağıt. 37'lerde hangi kademeye yazarsam yazayım bir üstüme alış yazdılar. Ben de tahta tatmin olsun diye tüm alışlarımı 38'e kadar çekip orada bıraktım. O gün tahta satış ağırlıklıydı. Sabah 10'dan akşam 4'e kadar tek fiyatta durdu tahta ve karşıladım satışları. Benim alışlarım tamamlanınca, tahta aşağı geldi. Böyle sığ tahtalarda mal almak istiyorsam, 1-2 lirayı gözetmiyorum. Sonra baktım ki kağıt 33.50'lerde, bir o kadar daha aldım. Her defasında düştükçe oranımı 2'ye katlayarak giderim. Arkama bakmam. Önüme de bakmam.
Sorunuza gelince.. Vakti var, biraz daha zaman geçsin. Daha istediğimi alabilecek miyim belli değil. Bakalım neler olacak![]()
...
Merhaba, bende fikrimi söylemek istiyorum bu konuda
toplam hisse sayısı 3.750.000
fakat
dolaşımda olan hisse sayısı 700.000, doğru mu ?
Dolaşımda ki hisseler üzerinden konuşursak takribi 2000 lot
700.000 / 2000 = 350
Her yatırımcının bu oranda lot sahibi olduğunu farz edelim
Türkiyede ki 350 kişiden biri desek yanlış olmaz sanırım.
Buda çok büyük bir keyif.
Yüzde 80 i yabancı da .. yüzde 10 u piramitte.. yüzde 10 u ky de..yani 350.000 lotu bizde.. elinde 30.000 lotu olan bile olduğuna göre..1000 lot ve fazlası elinde olan 100 kişi ya vardır ya yoktur...
Hisse toplu şu anda....iyi haberler arka arkaya gelse çabucak toparlar..o nedenle ben bu düşüşlerin alım fırsatı olduğunu düşünüyorum.. aylık alıma devam edeceğim..
Yer İmleri