Sayfa 169/992 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    geçen hafta dolar birden 8-9 liraya fırlayacak ,
    arada kalacaksın diye bayağı tırstım.
    Allahtan olmadı.
    tırsılacak bir durumum yoktu yawww (yinede düşündüğün için sağol)

aslında kaç kez yazdım bu sefer (tek yöne işlem yapmaya dötüm yemiyor)
    dolar future sattım ama yerine Call Opsiyonunu aldım diye
    6,35 ve 6,40 call satın almıştım onların karşılığında satım yaptım 6,735 ten başlayıp future sattım
    arada ufak tradelerde yaptım
    dolar 6,75 ten 7,03 e kadar gördü ama ben yine karlı çıktım

usd dahada yukarı ya gitse
    futureler zarar yazıp para yatırmamı isterdi (hesap full+full+full olduğundan) ama yatırdığım kadar opsiyonlar kağıt üstünde kar getirirdi aynı rakamı.

1 hesap % 12 diğeri %19 büyüdü bu ay >> https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post4395812
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Digital parada son kullanım tarihi olacakmış.

https://www.dunya.com/ekonomi/merkez...-haberi-469281

Ekonomist Ali Ağaoğlu, Merkez Bankası’nın, Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) hakim ortak olarak hissedarı olmasını değerlendirdi.

Merkez Bankası’nın koronavirüs sonrası senaryolarda sık sık dile getirildiği gibi dijital paraya geçiş sürecini yönetmek için de hakim ortak konumuna gelmiş olabileceğini söyleyen Ağaoğlu ‘son kullanma tarihi olan para yaratabilmek’ ve dünyada eksi faiz çalışmadığı için fiziksel parayı ortadan kaldırmak gerektiğini vurguladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...m-istegine-ret

kasaları para dolu olup da kısa çalışma ödeneğine başvurmayan patron/firma kalmadı

allah doyursun.
    Böylelerine ceza vermek lazım. 50 bin ceza vereceksin 50 kisiye dagitacaksın.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    bu paranoyalarla Borsa mi Oynanır
    Ptesi sabah aç
    Dji futures a bak tamam ya
    Yatırım tavsiye değil
    Velevki
    Hindistan gerçek manada altın zengini ve Çin e alternatif olabilecek dünyada tek yer ucuz imalat açısından
    Yani bizle hiçbi alakaları yok
    O sebep gösterge zaten olamazlarda
    Ingiliz fransiz Alman abd aklına nere geliyosa avusturalya filan bunların servetleri hindistana gidebilirde yani belli olmaz
    Zengin tayfa sokaktaki yoksulu görmüyo bile
    Havada sıcak ohh yan gel yat
    Geçen Hintli bi artiz vardı amir khan bi kilo un istiyenler kim demiş gerçek fakirleri boylece tespit edip un torbasına iyi para koymuş vs
    Bunu mal bi artiz akıl edemez
    Arkasındaki çapanoğlu çıkar
    Ama iş iştende geçer
    Onlar organize işler Sanki öyle
    lapin gibi atlama,lafını bil de konuş......

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

Sn. Hermesj,

2001 krizine kriz derken, hangi görüşün, ile şu anki duruma kriz diyemiyorsun ? Bir açıklasan..

İstersen sana BİST_100 ün altın değerini de vereyim..

2001 krizini rahmetle okutuyor .. ekonomi..

Çakma bilgisayarcı geçinip, bu hesapları yapabilme ve anlama özürlü olduğun o kadar ortada ki, ciddiye alıp

yazmam bile gereksiz ,

ya , hadi neyse.. kişiselliğe dökmeyelim.
    1. Sn diye başlayıp hakaretle bitirmen güzel ironi olmuş. Neyse buna takılmayacağım..

2. Ben şuan kriz yok demiyorum, geçtiğimiz süreç belli 2001 ile karşılaştırman o kadar saçma ki bunu ben sabaha kadar anlatsam anlamayacaksın.

3. Şuanki ülkenin geldiği seviye ogün ki ile aynı değil.

4. 2001 krizi devlet ve özel sektör iflas etti.
    Şuan ise kamu çok iyi durumda yani özel sektörü kurtarır.. kurtarıyorda...

5. Bende diyorum ki finansal kriz olup, şirketler batmayacak, parasal kriz olmayacak...

1 kişi daha 2001 den daha kötüyüz derse foruma yazmayı bırakacağım.. rahatlarsınız..
    Birisi der çakma bilgisayarcı... birisi bilmem ne... arkadaş birazcık edepli hakaretsiz konuşun... daha ne iş yaptığımı bilmiyor bilgisayarcı diyor..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

6. 2001 den daha kotuyuz. Saka la saka 😂😂

her kriz farklıdır.. 2001 krizi.. 94 krizi.. 2018 krizi.. bunların hepsi kriz.. hepsi farklı.. kimisinde kamu borcu kimisinde özel sektör, kimisinde ikiside.. ama sonuçta hepsinde işşizlik artıyor.. hepsinde borçlanma artıyor..örneğin işşizlik geçmişteki bütün krizlerden daha yüksek 2020 de..

burada "dünyanın 7. büyük ekonomisi Türkiye" diyen birisinin ekonomik analiz kasması kadar garabet bir durum olamaz..iban numarası vererek halkından para dilenen bir zihniyet var ülkede..kalkmış 2001 bile karşılaştırma yapıyor.. şu anda tarihin en borçlu durumundayız.. adeta duyunu umumiye şartları var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sabahtan beri ne yazdık ya geçen haftasonu ben yazmıştım topic savaş alanına dönmüştü bugünde Hermesj

Hermesj imzan ile çakışıyorsun sanki borsayı bıraktım diyorsun birde hisse alıyorum diyorsun hangisi doğru?

Sayfa 169/992 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •