Sayfa 169/1003 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    İki gün önce, akşam saatlerinde bende vakıfbank ppf yetersiz fon adeti nedeniyle alamadım.
    saat 16 ile 16.15 arası işlemler kapanıp 16.15 ile 18 arası sadece satılan kadar ppf alınabiliyor. zaten 18'den sonra da yeni fiyat belirleneceğinden o gün için ppf almanın hiç bir anlamı olmuyor. ben ziraatten çok defa 16.15 sonrası alım yapabildim. bazan uyarı gelse de ara ara deneyince illa ki satan da olduğundan alım yapılabiliyor.

2. üstatlar Vakıfbank mobil uygulamasına ikinci bir hesap kurulumu yapılabiliyor mu? babamın bir miktar parası var vakıfta ve fon falan alıp satmayı bilemiyorum. senin telefonunla giriş yapıp bana yardımcı oluver diyor. benim de aktif kullanmasam da vakıfta hesabım ve aktif kullandığım kredi kartım olduğundan Vakıfbank mobilde kendi hesabım tanımlı. iş bankasında üç adet hesap tanımlanabiliyor. vakıfın uygulamasında da farklı kullanıcı girişi seçeneği var ama öyle yaparsam da benim hesabımı silerse işler karışır. bu konuda bilgisi olan var mı?

3. Hocam ben de dolu değildir diye düşünüyorum garanti bankası ile iilgili sanırım bir ara da kub fonu alacaktım yine aynı hatayı vermişti şu an kendi para piyasası fonunu aldım mecbur BIST bu hafta kapanışı merak ediyorum ona göre pozisyon alcam güzel karlar aldık vermeyelim onları
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Her gün düzenli alırım, herhangi bir ppf'nin hiç dolu olduğuna rastlamadım. Sorun başka şey kaynaklıdır muhtemelen sürekli aynı şey olmaz.
    ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstatlar Vakıfbank mobil uygulamasına ikinci bir hesap kurulumu yapılabiliyor mu? babamın bir miktar parası var vakıfta ve fon falan alıp satmayı bilemiyorum. senin telefonunla giriş yapıp bana yardımcı oluver diyor. benim de aktif kullanmasam da vakıfta hesabım ve aktif kullandığım kredi kartım olduğundan Vakıfbank mobilde kendi hesabım tanımlı. iş bankasında üç adet hesap tanımlanabiliyor. vakıfın uygulamasında da farklı kullanıcı girişi seçeneği var ama öyle yaparsam da benim hesabımı silerse işler karışır. bu konuda bilgisi olan var mı?
    Mobil uygulama tek hesap için ama bilgisayardan banka hesabına ayrı bir hesap olarak giriş yaparsanız sorun olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ıpv -0,23
    tdg -0,52
    tta 0,76
    tte 0,68
    ıpj -2,40
    IPJ ye ne oldu da çakıldı böyle. Yabancı hisse fonlarda küçük çaplı düşüşler olrken IPJ deki bu orandaki düşüş çok şaşırtıcı doğrusu. Ama zaman zaman bu tür hareketler yaptığı oluyor. Nadeni nedir bilemiyoruz tabi.

6.  Alıntı Originally Posted by rasit Yazıyı Oku
    Mobil uygulama tek hesap için ama bilgisayardan banka hesabına ayrı bir hesap olarak giriş yaparsanız sorun olmaz.
    internet şubeye sık sık girmek gerekeceğinden sms ile giriş için telefon numarasını güncellediğimde hem kendi hesabımda, hem de babamın hesabındaki cep numarası aynı olur. bu durum bir sorun oluşturur mu acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    solactive'de saat 15.30'da(Almanya saati ile) anormal bir düşüş var.Gerçi 17.30'da toplamış ve günü hafif düşüşle kapatmış.

Hesapta TSİ ile 16.30-17.00 arası esas alınıyor.15.30 USD kuru üzerinden işlem yapılıyor.
    Kurda da düşüş oldu.
    Bizim saate göre hesap tam en dip seviyede olmuş.Sonraki yükseliş hesaba girmemiş.
    Yarın toplar sanırım.
    Finans IPJ fonun taşıdığı hisseler abd dışında başka hangi ülkelerin var biliyor musun? Almanya saati demişsin neden almanya? Kap dan indirdiğimiz PDF de bilgier var ama, yurt dışı bilgimiz çok sınırlı. Eğer bu fon hakkında bilgin varsa detaylı bir şekilde verirsen memnun olueuz. Bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    internet şubeye sık sık girmek gerekeceğinden sms ile giriş için telefon numarasını güncellediğimde hem kendi hesabımda, hem de babamın hesabındaki cep numarası aynı olur. bu durum bir sorun oluşturur mu acaba?
    bankalarda aynı tlf numarası birden fazla kişiye bağlanamıyor. Ancak iş, garanti gibi bankaların mobil uygulamalarında birkez cep şifre ile girdikten sonra o cihazla eşleştirip bir daha sms talep etmiyor. sizin bankada da öyle bir şey olabilir
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 169/1003 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •