Sayfa 169/1004 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yanlışım varsa hukukçu arkadaşlar düzeltsin.
    Öyle bir istifa sonuç getirmez çünkü sadece boşalan yerler için ara seçim yapılır. Bu da meclis aritmetiğinde istenilen değişikliği oluşturmaz. Hatta HDPden boşalan yerlere gelebilecek AKPliler ile durum A.K.Partisi lehine bile olabilir.
    Yani, erken GENEL seçim olmadıkça değişen bir şey olmaz

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son seçim üzerinden 30 ay geçmesi Haziran 2018 +30 ay : Ocak 2021
    12 ay önce olması Haziran 2022 Bu arada uygun
    Sizin dediğinizde zamanlama şartı vs yok direk oluyor ilde mv kalmazise bu durum CB seçimini kapsıyor mu bilmiyorum. Meclis için
    https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.2839.pdf sayfa 2-3
    Ara seçimi:
    Madde 7 – Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliklerinde boşalma olması halinde, ara seçime gidilir.
    Ara seçimleri, her seçim döneminde bir defa yapılır ve genel seçimden otuz ay geçmedikçe ara seçime gidilemez.
    Ancak, boşalan üyeliklerin sayısı, üye tamsayısının yüzde beşini bulduğu hallerde, ara seçimlerinin üç ay içinde yapılmasına
    Türkiye Büyük Millet Meclisince karar verilir. Genel seçimlere bir yıl kala ara seçimi yapılamaz.
    (Ek fıkra: 2/1/2003-4778/14 md.) Yukarıda yazılı haller dışında, bir ilin veya seçim çevresinin Türkiye Büyük
    Millet Meclisinde üyesinin kalmaması halinde, boşalmayı takip eden doksan günden sonraki ilk Pazar günü o seçim
    çevresinde ara seçim yapılır.

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Son seçim üzerinden 30 ay geçmesi Haziran 2018 +30 ay : Ocak 2021
    12 ay önce olması Haziran 2022 Bu arada uygun
    Sizin dediğinizde zamanlama şartı vs yok direk oluyor ilde mv kalmazise bu durum CB seçimini kapsıyor mu bilmiyorum. Meclis için
    https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.2839.pdf sayfa 2-3
    Ara seçimi:
    Madde 7 â�� Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliklerinde boşalma olması halinde, ara seçime gidilir.
    Ara seçimleri, her seçim döneminde bir defa yapılır ve genel seçimden otuz ay geçmedikçe ara seçime gidilemez.
    Ancak, boşalan üyeliklerin sayısı, üye tamsayısının yüzde beşini bulduğu hallerde, ara seçimlerinin üç ay içinde yapılmasına
    Türkiye Büyük Millet Meclisince karar verilir. Genel seçimlere bir yıl kala ara seçimi yapılamaz.

(Ek fıkra: 2/1/2003-4778/14 md.) Yukarıda yazılı haller dışında, bir ilin veya seçim çevresinin Türkiye Büyük
    Millet Meclisinde üyesinin kalmaması halinde, boşalmayı takip eden doksan günden sonraki ilk Pazar günü o seçim
    çevresinde ara seçim yapılır.
    Tamam işte. Bahsedilen seçim erken ARA seçim, sadece boşalan yerler için, bu da Haziran 2022 ye kadar olabilir
    Ama
    Meclis aritmetiğinde muhalefet lehinde bir değişikliğe yol açmaz. CB de yerinde oturmaya devam eder.
    Ciddi değişiklik için erken GENEL seçim ve CB seçimi gerekir. Bu da %5-10-15 lik istifalarla olmaz.

Son 3 iş gününde Dow'dan negatif ayrıştık. Buna eyvallah ta (sonuçta kumarhanede her şey mübah),
    Avrupa borsaları bugün Dow'dan neden negatif ayrıştı? Bu konuda bir şey okuyan, bilen var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    2052 yılından itibaren 20 yıl boyunca elektrik kesintisi olacakmış.

gelecekten geri gelen biri söylemiş.
    Biz göremeyiz o günleri . Çocuklar düşünsün

5. mesele değişsin olmamalı..gelecek olan daha betermi yapacak yoksa gerçekten bir projesi varmı..??bunları açıklaması gerekir muhalefetin..ama her konuşmaları tartışma ve kavga..sizce umut varmı..???bu hükümetin her açığını panzehirle millete açıklamalıdır..ben görmüyorum şahsen..sadece parti içinde entrkalar..ittifak içinde çatlaklar..simdi bunlar varken koltuk kavgası varken millet ne yapsın...kafa karışık oluyor illaki..

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Son 3 iş gününde Dow'dan negatif ayrıştık. Buna eyvallah ta (sonuçta kumarhanede her şey mübah),
    Avrupa borsaları bugün Dow'dan neden negatif ayrıştı? Bu konuda bir şey okuyan, bilen var mı?

Bence delta varyantı can sıkıyor.

7. Bazıları burada yazıyor attım tuttum kaçtım vurdum .

Herhalde bende sorun var geçen ay ile arada sadece varlık büyümesi 1.85 var bende acaba bende mi sorun var diye merak etmiyor değilim

8. viop akşam seansı yokmu bugün ..eksi 1.70 görünüyor bloomberg..

Sayfa 169/1004 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •