Sayfa 169/505 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    artık klasik yaptığı şey bu"yatırım tavsiyesi değildir"
    Kesinlikle, bu ulkede borsa insanların batmasına neden olan bir yapı oldu ve bu durumun bas mimaride bu şirketin sahibi murat guler dır. Bu yaptıklarının yarısını Avrupa ve Amerikan borsalarında yapmazdı. Heryere yazdım.ama heryere ve durmadan bıkmadan yazmayana devem ediyorum. Tüm dilekçelerini sonunda kimin en ufak dahil var ise Allah çocuklarından çıkarsın diyorum. Buna rağmen usulsüzlük yapan veya bu duruma uyarı vermeyen spk ve ilgili kurulların memurları vicdanları rahatsa uyusunlar.

2. Yarın 250 milyon kar açıklasa rtalb kim der hisse fiyatlandırma yapar diye. Kimse demez , diyemez. İşte murat guler bu ülkenin kurumlarına bu sorunun cevabı gibi bir güvensizlik getirdi. Hiçbir haber altınıza çiziyorum. Murat guler yüzünden 5 para etmez. % 1 veya 3 çıkar sonra ve ertesi günü malı tekrar satar. Olacak olan budur.

3. Birkaç acemi ilk 1 saat biraz alıp zaten günlükte tepki verecegi 1 ve ya 3 luk tepki getirir. Sonra hop başlangıç noktasına.. ve ertesi gün eksi. Bu şirket yaptıkları ile ülkemizin sermaye piyasası kurullarına yatırımcının güvenmemeyi e neden olmuştur. Sebebide murat gulerdir. Umarım bir gün hukuk ve adalet herkes için geçerli olur.

4. Siemens twetterda hızlı test kiti paylaşmış şimdi, abd pazarında girdik diye bu test kitabı rtalb üretimi olup a1 üzerinden Siemens gidenler olabilir mi ? İngilizce yazdığı için ben anlayamadım.

5. Yazmıyım dedim tutamadım kendimi, daha düne kadar Murat Gülerin münasip bir yerini öpen tipler; gelmiş, şirketi yerin dibine nasıl sokarız derdine düşmüş, sizin utanma arlanmanız da yokmuş, bir ayarınız dengeniz olsun bre.. Yarın bir gün silkeleleme yapıp basar giderse kına mı yakacaksınız.. Algınız batsın..

Ytd..

6. Keşke içeriği boş bir yazı yazacağına kendini tutsaymışşsın, şimdi soruyorum sana ; yukarıda yazdıklarımdan hangisinin doğru olmadığını söylermisin, gerekçesı ıle bırlıkte.. beklıyorum senden, kendını zor tutan arkadaş.. bu yazılan yorumlarımda kıme al yada sat demışşim ? bu kadar haksılıga karşı tek bır cumle etmemıs adamlar gelıp burda gucsuze cevap verıp , magrura tek kelıme etmıyor. sızın karekterınız bu kadar işte..

7. TWTTER DA Bu hanımefendıye yazalım; bakın ardyazılım ıcın blombergde yayın yapmış, ısrar ıle rtalb ve guler ıcın yayın yapmasını rıca edelım, zaten sureklı a1 kap. mudurlerını cıkarıyorsunuz, bu sebepten bu sırketlerıde konuslaım dıye yazalım. twetter dakı bu paylasımının altına yazalım ; Güzem Yılmaz Ertem
    @guzemyilmaz
    ·
    20s
    Birazdan Piyasa Hattı’nda #ardyz YKB Arda Ödemiş ile %194’lük bedelli sermaye artırımı kararını

@TuncayTursucu
    ve
    @Berra_Doganer
    ile şirketlerin bedelli kararları, yatırımcı güveni ve hisse piyasalarına etkisini konuşacağız.
    @BloombergHT
    #piyasahatti

8. Gel bakalım çocuğum. Bekliyorum.

#RTALB #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02091030221895
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 169/505 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •