Sayfa 169/582 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Benim kafa, spk güvencesi de olsa aracı kurumlara güvenmiyorum, iş yatırımda hesabım var ama O da İş Bankası olduğu için, orada da Matrix vardı sanırım ama ücretli idi, bu kadar pahalandı mı bilmiyorum isterseniz sorarım...
    İşbank ta matriks yok... Matriks gibi kapsamlı bir program yok, anlık 10 kademe derinlik görebiliyorsun.. ama alan satan aracı kurumu göremiyorsun.. Fiyatı da aylık 177 TL..

Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    İşbank ta matriks yok... Matriks gibi kapsamlı bir program yok, anlık 10 kademe derinlik görebiliyorsun.. ama alan satan aracı kurumu göremiyorsun.. Fiyatı da aylık 177 TL..
    Evet ben de geçen hafta matriks talebinde bulundum. Yokmuş.
    Hacminize göre data verebiliyoruz dedi.
    Derinlik ve takas dağılım verdi ücretsiz olarak.

3.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Ekran görünümü de aşağıdaki gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Evet ben de geçen hafta matriks talebinde bulundum. Yokmuş.
    Hacminize göre data verebiliyoruz dedi.
    Derinlik ve takas dağılım verdi ücretsiz olarak.
    Burada paylaşmak istemezseniz saygı duyarım.. Ücretsiz derinlik ve takas dağılımı için ne kadar hacim gerekli?..

İş bankası hesabı hesabımdaki hisselerime dokunmuyorum. Bazen çok yükseleni düşen yada az yükselenle arbitraj yapıyorum. Benden 10 binde 4.1 komisyon alıyor.
    Halk yatırım hesabım 10 binde 4 komisyon alıyor. Orada al sat için 50, 100 bin arası para tutuyorum. Al sat komisyonu 1000 tl ye ulaşırsa yani aylık 2.5 milyon tl hacim yaparsam derinlik ekranımı halkbank ödüyor. Trend olan ya da 4, 5 dip yapan kağıtlarda al sat yaparak hem nefis körlüyorum, hem uzun vade hisse çoğaltıyorum, hem yiyor hem yediriyorum. Yazın al sat fazla idi şimdi okullar açıldı azaldı. Borsa da en güzel tarz bildiğin tarz demişler. Şu ana kadar kendi tekniğim tuttu . Bakalım artık. Fazla detay oldu. Hayırlı akşamlar.

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Burada paylaşmak istemezseniz saygı duyarım.. Ücretsiz derinlik ve takas dağılımı için ne kadar hacim gerekli?..
    Aslında bende hacim yok denebilir. Geçen 12 ayda 5 hisse üzerinden al+sat toplam 15-20 işlem yapmışımdır ve toplam hacim 2 milyon anca olmuştur sanırım. 15 yıllık müşteri olduğum içindir belki bu ücretsiz hizmet.
    İşlem yapmıyorum ama burada yazılanlara göre komisyonum yüksek: on binde 8.

7.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Aslında bende hacim yok denebilir. Geçen 12 ayda 5 hisse üzerinden al+sat toplam 15-20 işlem yapmışımdır ve toplam hacim 2 milyon anca olmuştur sanırım. 15 yıllık müşteri olduğum içindir belki bu ücretsiz hizmet.
    İşlem yapmıyorum ama burada yazılanlara göre komisyonum yüksek: on binde 8.
    İşbank hisse senedi komisyon oranları...

İşbank hisse senedi komisyon oranları...
    Bu tabloya göre benim komisyon on binde 17 olmalı o zaman

Sayfa 169/582 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •