Bence israil mallarını protesto etmeyin en helal yiyecekler onlarda içimizdeki domuzları protesto edin
Bence israil mallarını protesto etmeyin en helal yiyecekler onlarda içimizdeki domuzları protesto edin
bir halt olacağı yok.
Genetiği oynanmış gıdalar
Dna sı değiştirimiş gıdalar
At Eşek Domuz Maymun eti ithal edenler
Likit yumurtalar
İlaçlı gıdalar(Sağlıklı gıda diye sebze yiyenler tarım ilaçlı gıdaları tüketiyorlar.)
Yurt dışından dönen gıdalar ilaçlıda buradakiler değilmi.
Tüm gıda ekosistemi saldım çayıra modunda.
Yapanlarda Elhamdüllah Müslüman olanlar.Ahlaksızlar lakin Dindarlar.
İşletmelerde dahil zaten 200 TL ye aldıkları eti 2500 ila 3000 TL den satıyorlar.Paraya para demiyorlar lakin dahada aç gözlüler.
Biz ne zaman ahlaktan uzaklaştık.
Denetimsizlikleştik.
Varsa yoksa vergi
Sokaklarda teksas oldu.oda başka bir konu.sokaklarda güvenilmez oldu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Köfteci yusuf’dan aciklama :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB net uluslararası döviz rezervleri 56,09 milyar dolar oldu (Önceki $54,12mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB: Yurt dışında yerleşik kişilerin piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış hisse senetleri net değişim -291 milyon 80 bin dolar
BDDK: Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 1 trilyon 490,7 milyar TL (Önceki 1.512t)
Zor dostum zor..!!!!
Bilerek ve isteyerek KY düdüklemeye borsa/yatırım diyorlar.
Böyle dengesiz bir pasta hiç olmamıştı.! YTD
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri