Artan

134,20 10 13:53
1.456,00 9.97 13:48
2.228,00 9.97 13:53
33,38 9.95 13:53
116,10 9.94 12:55
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 13:54
36,78 -5.79 13:53
37,82 -5.45 13:54
539,50 -5.1 13:54
93,15 -3.97 13:54
Azalan Hisseler

İşlem

19.279.327.634,10 13:53
17.715.878.153,75 13:54
14.659.874.645,49 13:53
11.521.645.919,74 13:53
11.516.864.302,10 13:53
Tüm Hisseler
Sayfa 17/946 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 7561 madde; 129 - 136 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Adam nasıl oynuyor psikolojik baskının ulan bir insan hergün ölürmü yuh be

2. SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bu takımın satacak nesi var ve kaç para eder.

yusuf yazıcı

MAL tesisleri

kartal arazisi

bunlar satılabilir mi

hukuki bir engel var mı?

satılırsa kaç para eder.

borç ne kadar.

cas davası nedir ve ts için olumlu ne olabilir.

olumlu olursa kaç para gelir.

farkındayım bir sürü deli soru sordum.

ama boşa konuşmayalım.

yatırımcı tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by duygum09 Yazıyı Oku
    bu takımın satacak nesi var ve kaç para eder.

yusuf yazıcı

MAL tesisleri

kartal arazisi

bunlar satılabilir mi

hukuki bir engel var mı?

satılırsa kaç para eder.

borç ne kadar.

cas davası nedir ve ts için olumlu ne olabilir.

olumlu olursa kaç para gelir.

farkındayım bir sürü deli soru sordum.

ama boşa konuşmayalım.

Kartal arazisi ts nin mali değil 2008 yılından itibaren 49 yıllığına kiralık.. öncesinde satın alınması lazım ki o para ts de yok... m.a.y ( Mehmet Ali Yılmaz) tesislerinin satışı şimdilik mümkün değil d.h.m.i nin 2018 yılı için trabzon havalimanı projesi yok ( kasım 14 den itibaren mevcut havalimanında bakım onarım yapılacak sefer sayıları 12.00 16.00 arası yok ) haliyle tesislerin satışı zor... Cas davası nedir demissin.bunu sorduğuna göre hocam sen ts hissesi alma 😀 .... ordan gelecek para 150 milyon tl tazminat ( tff den .. uefa kendini sağlama aldı) .. kupa gelmeyecek ts ye mevcut anayasal düzende iade yapılamaz ki fb nin 2011 ts ye gitmeyecek dediği kesin deklare etmesi bundandır yoksa şike yapmadığı için değil... bunlar algı yanıltması fb cephesinin yaptığı... baralper nerde !!! Dolars nerde!! Ky düşünen teknikerler neredesiniz!!!! Bakın uzun zamandır takip etmiyordum değişen pek birşey yokmuş ahmet gider mehmet gelir... düzen devam eder... tspor ün benim bildiğim fifa kararı sonrası 150 milyon tl tazminatı... başkaca birşey eklemeye gerek yok... Bu hissenin tahtacisi kısım kısım mal çıkmıştır yeni biri tahtayı neden devralsin? Ts de beklenti nedir? Trabzonda rize de yanı karadenizde yaşayan takımla içiçe olan biri olarak benim gördüğüm bu..
    Ersun adisini gördü şehir.. esas truva atı pinokyo dur... çok tehlikeli biri ve ts yi yürütecek iradesi yoktur... zaten trabzon un da umurunda değil.. millet kış uykusunda 6 yıldır.. taraftar grubu bir-kac kemik at yalasin.. halk desen aman dukkanim aman çocuk iyi yerde rahatımız kacmasin vs vs derse bu is zaten bu kadar uzamazdı... ts nin kurtuluşu önce cebim değil önce ts diyenler olduğu çıktığı zaman gerçekleşir yoksa durum vahim.. şeref yoksunu bir-kac futbolcu hoca yi göndermek için 50. Yılı da tspor yatırımcısını da mahvetti... şimdi bu kadar yazı dan sonra peki neden tspor? Az aldım kendimce yillarimi gençliğimi verdim ve FIFA kararı çıktığında malda olmak için.. hırs diyelim... sırf fifa beklentisi için... benim surem belli aldığım miktar belli kendimce az... tspor hayatımı mahvedecekti zararı kapatmak zor oldu çok şükür kurtuldum.. allah sabır versin kardeşlerim bekleyenler için.. bu durumun tek sorumlusu şeref yoksunu pinokyo ve futbolculardır... taraftara oynayan cebini dolduran ve varlığı ts sayesinde olan BÜYÜK TRABZONSPOR lü futbolcular!!! Kimsenin lafina aldanmayın grafik teknik o bu diyenler ortada yok.. 6 7 hedef verenler nerde .. stat açılışında beklentiyi yüksek tutanlar nerde.... inşallah tez zamanda herkes zararını kurtarır.. yazılanlar beni bağlar y.t.d.

Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.

5.  Alıntı Originally Posted by horizon08 Yazıyı Oku
    Kartal arazisi ts nin mali değil 2008 yılından itibaren 49 yıllığına kiralık.. öncesinde satın alınması lazım ki o para ts de yok... m.a.y ( Mehmet Ali Yılmaz) tesislerinin satışı şimdilik mümkün değil d.h.m.i nin 2018 yılı için trabzon havalimanı projesi yok ( kasım 14 den itibaren mevcut havalimanında bakım onarım yapılacak sefer sayıları 12.00 16.00 arası yok ) haliyle tesislerin satışı zor... Cas davası nedir demissin.bunu sorduğuna göre hocam sen ts hissesi alma �� .... ordan gelecek para 150 milyon tl tazminat ( tff den .. uefa kendini sağlama aldı) .. kupa gelmeyecek ts ye mevcut anayasal düzende iade yapılamaz ki fb nin 2011 ts ye gitmeyecek dediği kesin deklare etmesi bundandır yoksa şike yapmadığı için değil... bunlar algı yanıltması fb cephesinin yaptığı... baralper nerde !!! Dolars nerde!! Ky düşünen teknikerler neredesiniz!!!! Bakın uzun zamandır takip etmiyordum değişen pek birşey yokmuş ahmet gider mehmet gelir... düzen devam eder... tspor ün benim bildiğim fifa kararı sonrası 150 milyon tl tazminatı... başkaca birşey eklemeye gerek yok... Bu hissenin tahtacisi kısım kısım mal çıkmıştır yeni biri tahtayı neden devralsin? Ts de beklenti nedir? Trabzonda rize de yanı karadenizde yaşayan takımla içiçe olan biri olarak benim gördüğüm bu..
    Ersun adisini gördü şehir.. esas truva atı pinokyo dur... çok tehlikeli biri ve ts yi yürütecek iradesi yoktur... zaten trabzon un da umurunda değil.. millet kış uykusunda 6 yıldır.. taraftar grubu bir-kac kemik at yalasin.. halk desen aman dukkanim aman çocuk iyi yerde rahatımız kacmasin vs vs derse bu is zaten bu kadar uzamazdı... ts nin kurtuluşu önce cebim değil önce ts diyenler olduğu çıktığı zaman gerçekleşir yoksa durum vahim.. şeref yoksunu bir-kac futbolcu hoca yi göndermek için 50. Yılı da tspor yatırımcısını da mahvetti... şimdi bu kadar yazı dan sonra peki neden tspor? Az aldım kendimce yillarimi gençliğimi verdim ve FIFA kararı çıktığında malda olmak için.. hırs diyelim... sırf fifa beklentisi için... benim surem belli aldığım miktar belli kendimce az... tspor hayatımı mahvedecekti zararı kapatmak zor oldu çok şükür kurtuldum.. allah sabır versin kardeşlerim bekleyenler için.. bu durumun tek sorumlusu şeref yoksunu pinokyo ve futbolculardır... taraftara oynayan cebini dolduran ve varlığı ts sayesinde olan BÜYÜK TRABZONSPOR lü futbolcular!!! Kimsenin lafina aldanmayın grafik teknik o bu diyenler ortada yok.. 6 7 hedef verenler nerde .. stat açılışında beklentiyi yüksek tutanlar nerde.... inşallah tez zamanda herkes zararını kurtarır.. yazılanlar beni bağlar y.t.d.

arkada görüşümü yazdım
    tekrarlayayım
    burdaki sarıya dokununca dip olmali(grafik 2.5* lerde hazırlandı şu an doldu)

ben 2.20 40 arası bulabildim ve dokundu. ve aralık ayında dibini bulur dedim. arkada yazdım. bilinmedik bir kötü haber var ise kimse suçlu değil yönetimin suçudur.yakinda öğreniriz.
    biyere gittiğimiz yok.takip ediyoruz. ben burdan döner diyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by horizon08 Yazıyı Oku
    Kartal arazisi ts nin mali değil 2008 yılından itibaren 49 yıllığına kiralık.. öncesinde satın alınması lazım ki o para ts de yok... m.a.y ( Mehmet Ali Yılmaz) tesislerinin satışı şimdilik mümkün değil d.h.m.i nin 2018 yılı için trabzon havalimanı projesi yok ( kasım 14 den itibaren mevcut havalimanında bakım onarım yapılacak sefer sayıları 12.00 16.00 arası yok ) haliyle tesislerin satışı zor... Cas davası nedir demissin.bunu sorduğuna göre hocam sen ts hissesi alma �� .... ordan gelecek para 150 milyon tl tazminat ( tff den .. uefa kendini sağlama aldı) .. kupa gelmeyecek ts ye mevcut anayasal düzende iade yapılamaz ki fb nin 2011 ts ye gitmeyecek dediği kesin deklare etmesi bundandır yoksa şike yapmadığı için değil... bunlar algı yanıltması fb cephesinin yaptığı... baralper nerde !!! Dolars nerde!! Ky düşünen teknikerler neredesiniz!!!! Bakın uzun zamandır takip etmiyordum değişen pek birşey yokmuş ahmet gider mehmet gelir... düzen devam eder... tspor ün benim bildiğim fifa kararı sonrası 150 milyon tl tazminatı... başkaca birşey eklemeye gerek yok... Bu hissenin tahtacisi kısım kısım mal çıkmıştır yeni biri tahtayı neden devralsin? Ts de beklenti nedir? Trabzonda rize de yanı karadenizde yaşayan takımla içiçe olan biri olarak benim gördüğüm bu..

Bilgilendirme için teşekkür ederim. CAS mevzuunu anladığımı söyleyemem.

FIFA bir karar mı verecek?

Karar TS lehine olursa 150 milyon gelecek mi?

Olumlu olsa da TS kupayı alamayacaksa parayı nasıl alacak.

Şampiyonlar ligine o sene TS gitti ve bunun parasını almıştı.

150 milyon ne parası.

Hiç bir yerden para alamazsa TS nin durumu ne olur.

Kartalın kirasını 10 senedir ödedikleri halde neden sosayı alacaklarına araziyi almadılar.

Sosanın faydası değil zararı oldu.

Yine çok soru sordum, cevaplamazsanız da size sitem edemem.

7.  Alıntı Originally Posted by duygum09 Yazıyı Oku
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. CAS mevzuunu anladığımı söyleyemem.

FIFA bir karar mı verecek?

Karar TS lehine olursa 150 milyon gelecek mi?

Olumlu olsa da TS kupayı alamayacaksa parayı nasıl alacak.

Şampiyonlar ligine o sene TS gitti ve bunun parasını almıştı.

150 milyon ne parası.

Hiç bir yerden para alamazsa TS nin durumu ne olur.

Yine çok soru sordum, cevaplamazsanız da size sitem edemem.

Kafa mi yapıyorsun??? Ts hisse aldın mi ? Aldıysan beklentin nedir? Veya almayı mi düşünüyorsun ki neden ? Cas fifa olayına uzaksın ve biraz da kurnazsin!!! Bu tspor topigi dikkat et kafa yapılacak yer değil zaten milletin canı burnun da... baska meşgale bul kendine derim.. yatırım tavsiyesidir!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by horizon08 Yazıyı Oku
    Kafa mi yapıyorsun??? Ts hisse aldın mi ? Aldıysan beklentin nedir? Veya almayı mi düşünüyorsun ki neden ? Cas fifa olayına uzaksın ve biraz da kurnazsin!!! Bu tspor topigi dikkat et kafa yapılacak yer değil zaten milletin canı burnun da... baska meşgale bul kendine derim.. yatırım tavsiyesidir!!!!

Samimiyetle söylüyorum, kurnazlık ne demek tabiidir ki

aklıma yatarsa bir yerden primsiz hisse almayı düşünüyorum.

Sayfa 17/946 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •