-
Şu piyasada eğer ihlasları bile hala alan birileri varsa bizimkinin yanında zemzem suyuyla yıkanmış kadar temiz pak kalıyorlar demektir. Valla bravo koca marka ne hale gelmiş yazık çook yazık daha bu kafayla çook yırtınırlar...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
Eczyt ve intem ecilc ile arasında oluşan farkı kapatmak için bir atak yapabilir eczyt da bugün en dibten alıp gün içi en yüksekte kapattılar bir miktar yabancı ordinosu eczyt vardı intemde takdire şayan bir 3 günlük 1950 üzeri kapanışlar geliyor tekniğe fazla inanmasamda fal birisi yada birileri kendi çaplarında ufaktan alış yaptıklarını söylemekte.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
Zaten benden başka kimse olmadığına göre takası tutanlar da tahta yukarı gitmesin diye bşr taraflarını yırtıyorlar ama nafile bu endekste illa birileri kendi çaplarında da olsa geride kalan şirketi alır.75binde 2450 olan tahta 1950 geçsemmi diye düşünüyor.
-
Sn eczacıbaşı mutfağı kurdunuz insan bizide düşünür bu endekste acımızdan açlıktan ölelimmi taşmı yicez revamı bu bize gel sen bir babalık yap bize zaten şirkete gönülden bağlı olanlar kaldı bir nevi sırat köprüsünden geçenler gerçekten inananlar kalmış 3 5 kuruşta bırak biz nasiplenelim.😄
-
http://www.intemayasam.com.tr/menuler
-
Menü güzelmiş fiyatlarda mekana göre iyi sayılır...
-
https://www.iksirliciftlik.com/sayfa...bekliyoruz!/13
-
Organik ürünlerde kastamonudan geliyormuş ...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri